♥ nu drar vi. .


Nu drar jag och världensbästa Elin iväg till Göteborg! Hörs! ♥

♥ bye bye

Nu ska jag cykla iväg och möta Sandra vid basketplan, vi hörs antingen ikväll eller i morgon :) Puss sålänge! ♥

♥ näätli is home!

Hej på er!
Jag kom hem för en stund sen, har vart hemma hos Rasmus fast han är ju inte hemma förän kl 4 på dagarna så jag har krattat löv och ätit pizza med hans två systrar och deras mormor! Skit mysigt! :) Iaf, jag kom hem för en stund sen och har fixat mig lite snabbt åså. Ska fram till stan och kolla om jag hittar något med Sandra B. Sen ska jag sova där inatt också, så mysigt så! ;)


Gammal bild på oss, Sandra till vänster och jag till höger!


♥ Godmorgon..

.. Eller rättare sagt godeftermiddag! ;)
Vad gör ni för kul? Själv sitter jag hemma hos pojken min. Hela morgonen har jag vart med bella (som är Rasmus lillasyster). Jag sminkade bella så hon blev helt totalt brun i hela ansiktet, men det var meningen också för vi hade så jäkla tråkigt. Haha! Just nu väntar jag bara på att Rasmus ska komma hem för han slutar kl 4. Ska kolla med han om vi kan åka in till stan och äta kinamat! Det är min absoluta favorit, vad är eran?


Prins <3



(ELIN RING MIG OM DU OCH LINUS VILL FÖLJA MED ♥)

♥ jalla jalla

Hinner egentligen inte skriva just nu! Men iaf, jag kom precis hem från dansen och ska snabbt hoppa in i duschen för att åka med min kärepojkvän och handla sen vidare hem till honom där vi ska sova inatt. Så jag säger godnatt redan nu så hörs vi i morgon sötnosar! Puss ♥

♥ zumba kl. 18.30

Hej söta!
Idag har jag inte gjort så mycket alls. Jag har bara duschat, tagit kort och träffat min moster! Men snart är det träning för min del, Zumba! Lika kul varje gång. Så vi hörs väl efter det. :)


♥ Vad tycks? :)

Godmorgon mina godingar!
Jag har gjort en ny blogg design nu eller iaf en ny header. Så.. Vad tycker ni om den? :) Själv är jag helnöjd! Själva designen från början hittade jag här hos en snäll tjej som ger ut gratis designer. ♥


♥ godnatt,

Nu skriker tvn och sängen efter mig så jag får väl bädda ner mig och kolla på Oskyldigt dömd nu! Ni får ha det så bra tills vi hörs igen, puss och godnatt sötnosar! =) ♥

♥ Dagen hit och dit som vanligt!

Oj.. Kände att jag inte hade bloggat på ett litet tag!
Kan berätta lite kort om vad jag har gjort idag då för att vara lite snäll =)


- Blev upphämtad av min moster för att jag skulle fota henne + familj. Gick väl sådär.. Det kunde blivit bättre.!

- Åkte vidare in till stan med min loverboy! Vi åkte till min pappa som va i garaget som han har. Kollade lite på älsklings bil osv.. Stannade där en stund, sen åkte vi till donken, usch. Tur att jag ska träna i morgon (!)

- Sen åkte jag och älsk hem till honom och mysade galet. Kollade på tv och babbla och hade allmänt mysigt tillsammans,
du är bäst. ♥

 - Det som inte blev av idag var att träffa min bästavän, Elin. Men jag smsade henne förut och vi bestämde oss för att träffas i morgon ist. För vi ska ändå träna ihop då! Skitbra, saknar henne faktiskt! :) <3

♥ första och sista inlägget för idag.

Hej sötnosar!
Idag har jag absolut inte gjort någonting speciellt, för ute går verkligen inte att vara.. Jag menar, det är typ 1000 minusgrader ute! Lite synd faktiskt. Om det ska vara så kallt så kan lika gärna snön komma snart! Eller vad tycker ni? ;) Iaf, igår va jag och testade på Zumba! Har ni hört talas om det? Det var verkligen det roligaste jag har gjort på länge, för det va liksom roligt på samma gång som det va jobbigt! Testa, jag lovar ni kommer inte ångra er.


Brrrrr, iskallt!
Nu är det dax för en nattcigg sen ska jag faktiskt gå och lägga mig för i morgon börjar jag klockan 7 på praktiken. Godnatt, sov så gott sötnosar! ♥

♥ ja, jag har tråkigt..


Brist på liv! Haha :(


♥ oskyldigt dömd

Just nu ligger jag i sängen och ska stänga av datorn snart, jag och min syster kollar på "oskyldigt dömd" också. Efter att det är slut så ska vi sova, men jag säger godnatt nu så hörs vi i morgon! :)



Godnatt

♥ en underbar dag!

Efter kalasen mötte jag upp Elin direkt, det hade vi bestämt innan. Vi gick ut och gick lite överallt sen gick vi till gammelstans och och kollade på Helensdansskola, haha! Vi funderar på att börja ;) Lite kul sisådär! Iaf, det har vart en underbar dag och en underbar kväll med min bästa vän. ♥



♥ kalaset

Hugos 3års kalas:


Födelsedagsbarnet själv


Evelina och Hugo


Folket

♥ ska börja snart

Godmorgon underbara Söndag!
Vaknade för en liten stund sen och just nu sitter jag och äter lite frukost. Jag ska snart börja fixa i ordning mig för klockan 3 åker vi iväg på kalas hos min lilla kusin Hugo som fyller 3år! Grattis bubben!


Hörs.

♥ NIVEA FOR MEN (jag var tvungen haha..)


Hahahahaha! Jag tyckte denna va så rolig så jag var tvungen att
göra en till mig själv också! (Jag vet att den är för killar).

♥ att man har varit så liten


Här är jag när jag va liten bebbo
Rosa har alltid vart min färg! ;)


♥ underbar musik




Så himla fin & hemsk video

Jag brinner starkt för svensk hip hop, det kanske ni har märkt? Ne men i alla fall, svensk musik överhuvudtaget brinner jag för. Låtar och texter som har någon mening, annars är det bara meningslöst! Jag lyssnar mest på kärleks låtar och "galna" låtar. Dom låtarna över tyckte jag var bra och det fanns en mening i båda två. Och en sak måste ni ju erkänna.. Den videon är sjukt bra?!

♥ Just nu:


Om man är godissugen så går det lika bra med en frukt!
Om inte frukt är mycket godare :)

♥ Hemma från stan!

Hello!
I morse ringde min moster mig och frågade om jag ville följa med fram på stan och ta en fika och självklart ville jag det. Så det va bara att kliva upp och ställa sig i duschen och fräsha till sig. Men vi var inte framme så länge för Elinor hade jätte ont i huvudet, stackarn..


Lilla Tigra!

♥ Den bästa serien på länge!



♥ myspys

Sådär, hemma igen! ;)
Jag sms:ade Elin och kollade vad hon gjorde oså. Kollade om hon och Linus ville följa med oss till gabbes och ta en kaffe eller fika, det ville dom. Men först drog vi till Wok hous, jag och Rasmus åt. Och efter det drog vi till gabbes en snabbis, så trevligt så! =)


♥ dagens fråga:


♥ snart till spåret..

Just nu sitter jag hemma hos babe =) Vi ska stax kila iväg till spåret här i Vinninga och ta en promenad med deras hund Molly! Samma sak gjorde vi igår, känns jätte skönt. Och vi har bestämt oss för att göra såhär varje dag! :)

Senare idag vet jag inte vad som händer riktigt, funderar på att kila fram till stan! Vi får se! Hörs, puss

♥ music!


Så jäkla skön låt! Tröttnar aldrig. ♥


♥ Sitter hemma hos..

.. Min älskling just nu!
Vi vaknade för en liten stund sen, vi har hunnit äta frukost och sånt. Och just nu sitter jag vid datorn här för han håller på att städa sitt rum lite ;) Just det, jag satt och funderade lite nyss.. Och jag funderar på att göra massa slingor i mitt hår igen. Jag saknar det något otroligt, det va skit snyggt också! Tyckte jag.





JA ELLER NEJ - Vad tycker ni?

♥ följ min blogg här ist! Mycket enklare.

Jag ser att det är väldigt många som kollar min blogg dagligen och det tycker jag självklart är jätte roligt! :) Men varför inte följa min blogg via bloglovin? Om ni inte är medlem där så är det bara trycka på den ikonen nedanför, det är jätte enkelt!

Klicka på ikonen för att bli medlem:
bloglovin

Själv så är jag helt beroende, haha!


♥ igår, idag och sånt

Igår blev det bio och pizza, och dessutom var pizzan stenhård och bränd (!).  Så romantisk är min pojkvän.. Haha, klart att han är! Men har har tröttnat på kina maten tror jag. Det finns inte mycket resturanger här i Lidköping. Jag skulle jätte gärna flytta till Stockholm eller något liknande. Det kanske händer, vem vet? ;)
Idag har jag inte gjort så mycket, åkte in till stan vid 11 tiden. Rasmus pappa släppte av mig hemma för han skulle ändå hämta Isabelle i stan men jag åkte med för att hämta henne först för att jag ville se hennes ny tagna hål i tungan.. Haha, usch så ont det gör dom dagarna efter!! ;) Men det är värt det till 100% efteråt! Nog om det. Senare på dagen bakade jag och min älskade syster kladdkaka. Vi satt och mumsade och snacka skit! Det gillar jag! Jag finns alltid för dig - jag behöver inte gå in på detaljer, det viktiga är att du förstår vad jag pratar om. <3

♥ Det gick bra

Sitter hemma hos Sandra nu (ovanligt?! haha..) och hennes faster va här nyss med. Himla trevligt! Vi satt och snackade lite om inprincip allt. Tänkte bara säga att jag va på utveckligssamtal idag och allt va bara positivit, det är rätt skönt att höra eftersom att jag bara har hört att allt har vart dåligt och skit. Så idag är jag en glad Natalie ;)
Och just det, förut så frågade min babe om vi kunde gå ut och äta + bio i morgon. Han sa något om Flickan som lekte med elden. Alla säger ju att den är hur bra som helst så jag ser verkligen fram emot det! Visst låter det mysigt? =)

Sandras mysiga vardagsrum:

RSS 2.0