♥ tråkigaste fredagen ever!

Idag har jag absolut inte gjort något vettigt, bara klätt på mig och sminkat mig.. Om man nu kan kalla det "något att göra". Jag har haft så galet tråkigt i dag plus att jag är rastlös så det bara kryper i kroppen på mig.! Jag ska bara fixa håret med, sen är jag klar och då ska jag ringa någon och kolla läget och se vad det finns att göra en så tråkig dag som denna.. Suck..

Kolla bara in vädret liksom;


♥ mindre tid till annat?

Lite bilder från i förrgår;


elin


elin och "bassen"


natalie, självklart!


♥ Natalie - dunka dunka!



Hello! Allt bra? :)

Igår var jag och älsk med Linus, Elin och Lina. Vi åkte och fiskade vid piren och sen åkte vi runt i bilen kanon länge med KD och TD, haha ;) (om ni inte fattar så är KD - korsdrag och TD - tvärdrag). Vi lyssnade på hög musik och sjöng som bara attans. Härliga människor = härligt humör. Idag blir det samma tror jag, att vi åker runt och glider, jippie! =)
Jag har duschat precis eller inte precis men för en timma sen eller nått, ska upp och platta håret, byta om och sminka mig. Bilder kommer i morgon. Puss på er ♥

Bilder från igår:





jag och pinglan!


♥ 2 saker, kan inte bli värre!


Den ser ut som den svenska fästingen - men den är dödligare.

Seriöst, allt blir bara värre och värre! Först va det svininfulensan som kom till Lidköping (där jag bor) och nu har värstingfästingen kommit till Sverige.. Buhu, världen kommer gå under :( läs här.

♥ det äckligaste...



- Folk som inte duschar och har dålig hygien!
Seriöst, vad fan tänker ni med när håret är som margarin och kroppen luktar dött djur?! Uäk! Jag kollade på ett program om dålig hygien och det var nästan droppen till att jag spydde! Om man tex lånar ut sin hårborste till någon om den har problem med sin hygien så samlas det massvis med bakterier i borsten, så jag säger bara - köp en ny! Och det värsta är att om man sover tillsammans med någon så smittar bakterierna till den andra personen. Sjukt äckligt! Hur svårt kan det va att hoppa in i duschen liksom?

En som jag känner lånade min dusch och efter det skulle jag ducha.. Och den personen har hur dålig hygien som bara fan! Iaf,  så skulle jag ta min rakhyvel och där satt det långa hårstrån på, så långa har jag aldrig någonsin haft! Det va nästan som om "personen" hade rakat sig på huvudet.. Det samlas bakterier där med. Så långt ner i sopan hamnade den! D U S C H A  M Ä N N I S K O R !!

♥ goodbye bitches! (;

Hej där! Allt bra..? Själv är det kanon! :)
Kom hem från en shoppingtur för en bra stund sen. Köpte behövliga saker idag.. Det blev 3 par strumpbyxor, 2 midjebälten ett blått och ett rosa och en söt klänning. Det fick räcka för idag :) Jag är jätte hungerig och väntat på min älskling. Ska be honom skjutsa mig så jag kan köpa kinamat.

Just det! Igår hjälpte jag Sandra att flytta, vi fick iordning allt ungefär! Skit mysig lägenhet var det, jag vill också flytta till eget.. En liten etta, en billig och bra! Mamma?! ;) haha. Nu ska jag fixa mig och byta om för älsk kommer om en stund!
Kisses

♥ hur ska jag göra?



Det är så här att jag går på penicillin och det beror på min visdomstand som jag har vart inne med 4 gånger!! Så bara för att infektionen skulle försvinna så fick jag penicillin. Och det är ju inte så kul att vara på fest och inte dricka? Eller jo det är klart, men inte alltid. Jag kollade upp om jag kunde dricka nu och JA det kunde jag! Jag kan dricka ca 4-6 öl. Men tror inte jag vill ändå för alkohol påverkar levern och det gör den penicillinen jag äter också.. Känns rätt knas då! Få se hur det blir, vad hade du gjort?

♥ en till som alla andra

Sitter och grejsar lite i photoshop nu, ska börja med "hiss" och "diss" lista. Det kan bli lite spännande ;) Själv så tycker jag att det är kul att läsa andras sånna listor. Vad tycker ni? =)

Dessa pillade jag med;


Visst blev dom söta ändå? (:

♥ hemma..

.. Eller har vart det ett par timmar nu! (;

Idag blev det en snabbis på stan, kollade bara lite på gina och köpte med oss macka hem. Satt hemma hos Sandra ett tag och pratade, sen fick jag sms av Rasmus helatiden att jag skulle skynda mig så jag gick ut till honom. Nu sitter vi här hemma hos mig, han vid tv:n och jag vid datorn! Haha. Han vill festa idag men jag är inte så sugen på det för jag är bjuden på fest i morgon.. Så jag tar det i morgon! Nu ska jag byta om jag sminka mig lite.. Hörs senare eller i morgon =) ♥ (Köpte ett midje-nitbälte förut, visar det en annan dag)



♥ fram till stan.

God morgon! =)
Idag ska jag fram på stan med Sandra, det va ganska längesen vi hittade på något.. Så vi kännde att det va dax nu! :) Skriver mer senare vad vi hittade på, för nu har jag inte gjort något spec på morgonen. Nu ska jag fixa mig lite!
Hörs sen! :)

♥ godnatt!

Innan jag och Rasmus lägger oss ska vi se på Paris Hilton My New BFF. Skriver mer i morgon (:


God natt, sov gott!


♥ NO!

Det fanns ingen tvättid och ingen lust till att städa rummet så jag och älsk bestämde oss för att gå på bio! Han bjöd mig på Brüno. ♥ Den var fasiken den bästa filmen jag har sett på riktigt länge..! Fullt med skratt, precis min humor ;) Haha!


♥ a busy day..

Idag är det jag som är upptagen, ska städa mitt rum och tvätta.. Om det nu finns tvätt tid ute i tvättstugan. Ska springa ut i spöregnet och ta mig en titt. Kommer strax! :))

Tyckte förövrigt att denna tvättmaskinen va as snygg, haha!

♥ Jacksons hemlige son..?

Blev väldigt chockad när jag läste det här på Aftonbladet.
Hur har Jackson lyckats hålla nånting sånt hemligt för omvärlden under alla dessa år? Det verkar ju helt sjukt! Och andra sidan ska man ju inte tro på att som skrivs i tidningarna.. men ändå, det kan ju stämma! Vad tror ni? Tror ni att Omer kan vara Michael Jacksons hemlige son?

Dom är ju trotsallt lika varandra..


 

♥ toning och dunk! Wihoo..

Hello! :)
Dom senaste dagarna har det vart fullt upp typ. Grejsat med ljudet i bilen (blir nog troligtvis klart i dag) och igår tonades rutorna i bilen också med hjälp av Jonas (han på bilden brevid Rasmus i inlägget innan) och någon Johan. Det blev den mörkaste toningen, skit snyggt ;) Sen kommer ju ljudet också och det är ju viktigast tycker jag! Haha.. ♥

♥ gay !!



BUHU, min pojkvän har gått och blivit bög.. Otrogna gris! :(


♥ Yäs!

Nu ska jag och min babe kila ut, vem orkar sitta inne när det är så fint väder liksom? ;)

Jag och min prins ♥
 
puss på er!

♥ en liten kusin..

I natt fick min moster sin lilla dotter, Tigra! Dom var i
Skövde klockan ett och en timma senare så var lilla prinsessan ute.
Jag var faktiskt och hälsade på förut en snabbis. Hon var hur fin som helst!




Välkommen till världen Tigra!


* Född; kl 02.08
* Vikt; 3910 g
* Längd; 52 cm

♥ fan vad dålig jag är!

Jag sa ju att jag skulle lägga in bilderna osv.. Men nix, det blev ändrade planer snabbt som attan. Gick ner och åt som jag skulle sen kom min babe och hämtade mig för att vi skulle hämta ut biljetterna till Harry Potter. Så det blev rätt stressigt eftersom att när vi åkte och skulle hämta dom så va det helt smock fullt av kö. Så vi åkte runt lite, sen åkte vi tillbaka vid halv 8 och hämtade ut biljetterna.. Sen åkte vi och köpte godis. Plus att filmen höll på i 2 & en halv timma, Suck.. Denna filmen var inte alls lika bra som dom andra. Men det känndes ändå som ett litet tvång att se denna eftersom att jag har sett alla andra på bio, haha! =)

Nu ska ni få se vem jag träffade i Onsdags!


Min andra halva, helt sjukt vad det lättar i hjärtat när jag är med dig!


Den bästa någonsin.


Sen va dom hära pojkarna med!


HAHA.. Tack för en underbar dag! =)

(P.S, ALDRIG UTAN MIN PARTYSHOOTER, HAHAH ;))


♥ brb

Ska bara äta sen lägger jag in bilderna från igår, så ska jag berätta lite kort om vad jag gjort..  ;)

♥ får aldrig något gjort..

..Känns det som!
Förut åkte jag med min syster (hon bor i vinninga med sin mamma) hem eftersom att jag hade verkligen ingenting att göra och det är skit väder ute.. Plus att jag känner att jag håller på att bli sjuk för jag har ont i lederna och känslig för all berörning typ. Inget kul alls (!!) Det känndes som att det skulle bli värsta åskan förut med, både jag och Emelie hade huvudverk.. Ingen bra dag med andra ord. Nog om allt onda och dåliga! =) Nu sitter jag hemma hos min prins iaf ♥ Han kom och hämtade mig hemma hos Emelie, han va jätte gullig och köpte med mat hem till mig och han. Så vi satte oss vid tvn och käkade! :) Nu ligger vi i hans säng, eller rättare sagt jag ligger ner och han sitter och spelar på sin dator, hehe! Snajsigt va? ;) Skulle inte tro det..


♥ buhu!

Jag vill ha jordgubbar & glass!
Jag har så jäkla tråkigt just nu + att jag är rastlös.. Detta går inte ihop! Nu ska jag sminka mig och fixa lite, sen när jag är klar så ska allt vara planerat! ;)


Just det, jag har glömt att visa er det snygga armbandet jag fick av min moster. Det står "lev din dröm på" Ni kan även kolla in på hennes blogg här, hon ska börja sälja lite smycken för bra priser. Kolla in vettja!

Hörs snart igen!

♥ vem kommer vinna?

Vem tror ni kommer vinna Paris Hilton My New Bff?
Själv tror jag att Brittany kommer att vinna,
jag är nästan 100% säker på det! Vad tror du..?

Hon är sjukt söt förövrigt .. 

♥ hej hej, hemskt mycket hej!

Just nu sitter jag hemma hos min älskling medans han är hos sin gammel mormor på sjukhuset och hälsar på. Jag städar nämligen hans rum, åh gud vad jag är snäll! =) Känns som att det behövs lite smått sådär.. Nu ska jag fortsätta med städningen.



Hörs!  ♥

♥ now should we go out

Snart ska jag och babe ut och åka bil, vi ska åka till donken och äta lite först.. Sen drar vi väl oss lite på gatorna, haha! ;) I natt sover vi hemma hos honom. Så vi hörs väl antagligen i morgon sötnosar! God natt, puss. ♥

Moi;


♥ jag är kär, jag lovar !!!

Paris Hiltons äckligt snygga bil ♥




Jag skulle ge allt för att få denna bilen, jag dör! GRRR..

♥ varför har jag inte bloggat?

JO! Det är så att jag har inte haft tid till att sitta vid datorn så himla mycket.. Och nu när prinsen har fått körkort så blir det mycket åk för våran del! ;) Och oftast så kollar jag bara in på bloglovin och kollar alla som har uppdaterat och helt enkelt glömmer av.. Blir oftast så, tyvärr! ♥


♥ muhu.

Wihu, jag är så bra på att blogga menar jag!

Igår blev det lite "firande" för att min älskling klarade körkortet. Det var endast jag, älskling, Linus och Dennis som satt hemma Linus i Drömstan och drack öl. Helt okej och trevligt! =) Mamma kom och hämtade mig och Rasmus klockan 1 ungefär, sen gick vi och la oss bums! Ingen av oss orkade hålla ögonen öppna ändå..

♥ bye sålänge

Nu ska jag fixa mig lite snabbt här hemma, sen ska jag ringa min älskling!

♥ pink lady!

Vart har jag vart (?) Jo jag har vart ute och åkt bil inprincip helatiden. Igår så åkte vi runt lite och ströga, haha! Sen åkte vi hem till Robin och hämtade upp han + hans bror Rasmus. Vi åkte ett par timmar, köpte jordgubbar osv. Och idag åkte jag, Isabelle och älskling in till stan och hämtade upp Fredrik (deras kusin). Jag och bella hoppade av på stan för att hon skulle köpa en parfym.. Då passade jag på att köpa ett nytt rosa nagellack, sjukt sött! =)



♥ jag visste att du skulle klara det..

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLING! =)

♥ egoist - jo visst !


♥ ta kort kanske?

Nu ska jag fixa mig, har inte gjort det än idag. Jag har gått runt i shorts och t-shirt hela dagen.. Men det finns ändå ingenting att göra på Söndarar. Har kollar på film och bara myst till det riktigt. Vad brukar ni göra på Söndagar? Tycker ni att det finns mycket och göra?

Efter att jag har fixat mig funderar jag på att gå ut och ta lite kort.. Lite tråkigt väder bara men vi får se. =)

♥ härlig dag!

Tack för idag! ♥

♥ mys dag/kväll hos moster.

Sitter hemma hos min moster förresten. Har vart här sen 4 eller 5. Super mysigt måste jag säga!  Först när vi kom hit så grillade vi banan med chocklad. Hur gott som helst va det, har inte ätit det på jätte länge. Medans vi åt så spelade vi UNO också. Hihi =)
 


Snuskisar!! ;)

♥ Foto - Natalie Ingemarsson.

Tog några kort precis, kolla och säg vad ni tycker! :)






♥ upp tidigt :O

Efter att jag kom hem från bion så hjälpte jag mamma med tvätten. Det va därför jag va så seg på att blogga! Och nu funderar jag på att gå upp och krypa ner brevid min älskling som redan sover sött. Jag ska gå upp med honom klockan halv 6.. Mindre kul! Jag har svårt att sova både på kvällarna och om jag blir väckt så har jag svårt att somna om! Jag ♥ sömn.. Nej, jag tror faktiskt inte det (!!) Förr va det så att jag kunde ligga och sova dag in och dag ut, jag måste ha blivit gammal ;) Haha. Nog om det, nu ska jag krypa ner brevid snyggingen. 


Ha det bäst, vi hörs.
 ♥


♥ haha, just det..

Detta såg vi innan vi skulle dra iväg mot bion.. Alla på gatan hade vattenkrig typ! Både små och vuxna, jajjemen! ;) Men det roligaste va nog att dom hade vattenslangar ist för vattenpistoler, haha.










visst ser det ändå lite kul ut?;)

♥ hemma från bion.

Jag tog lite kort på mig själv innan vi drog på bio! ;



Fint halsband va? Det fick jag av min moster i 17 års present! ♥ RASMUS NATALIE


_________

Filmen va bra! Förutom att slutet va lite dåligt, men jag tror att det kommer en
2a på den filmen.. Det va ett sånt slut typ, får hoppas på det.
Då ska jag se den andra med isf!



Tack min älskling för en underbar dag! Du är bäst.

♥ johan falk


Denna filmen ska jag och min älskling se på ikväll =)
Är det någon som har sett den? Är den bra? ♥

♥ jag älskar dig prinsen!

Tiden går så fort när man är lycklig. Med dig känner jag mig trygg och älskad, du behandlar mig som en prinsessa. Jag uppskattar allt du gör, du är så bra som man kan bli. Helt perfekt för mig! ♥

Idag ska vi fira ett och ett halvt år älskling, idag är det din och min dag.

Jag vill alltid ha dig vid min sida, jag älskar dig!

♥ puss

Nu ska jag duscha och fixa mig, puss!

♥ home!

Vi har haft en super mysig dag idag! ♥











Världens bästa pappa

♥ sweet dreams



Nu ska jag gå och lägga mig, är inte något trött men jag känner att jag verkligen måste sova..! För i morgon ska jag kliva upp klockan 9 för att göra mig klar till klockan 11. Jag och Elin ska ut på sjön med min pappa och hans fru, det ska bli mysigt! Vi åker bara ut om det är bra väder (som det förhoppningsvis är!) Nog om det. Nu ska jag sätta på fläckten och bädda mig ner i sängen,
God natt sötnosar! ♥

RSS 2.0