♥ hemma.. men nu blir det jobb!

Sådär, nu är jag hemma från 40-års festen, eller ska vi säga 25 års Staffan? ;) Haha. Iaf, vi hade det jätte trevligt hela kvällen. Det va till och med bättre än vad jag hade tänkt mig! God mat, trevligt folk och fullt av skratt. Tack så mycket för allt (jag vet allt att ni läser min blogg ;)) Grattis på din dag!

Nu ska jag kila iväg och jobba, kul va?! Nej inte så, men bra med pengar blir det iaf för att städa på en crusing! Det blir jag, syster och babe som städar! Vad gör man inte för pengar? Själv skulle jag aldrig klarat mig utan ;)..

Vi hörs i morgon, god natt på er som "får" sova i natt ♥


♥ trallalalalala



jag just nu, ska duscha och fixa mig för idag blir det 40-års fest! =)


♥ stress/fullt upp/dålig update..

Dom senaste daganrna har jag haft fullt upp, iaf dessa:

Torsdag - Åkte till Skövde och köpte 3 par skor till mig och sen vidare till Gullspång (stavning?!) där babe skulle köpa en fiddy! Det tog sjukt lång tid för att hinna med allt, vi va hemma sen på kvällen. Helt jäkla utmattade..

Fredag - Åkte med min moster till Trollhättan för mer shopping, där köpte jag en t-shirt, 2 klänningar, en snygg kofta och lite annat som tex smink. Och stress va det tillbaka när jag var hemma igen, för då skulle jag, Elin, Linus och älsklingen se på bio. Den började halv 7 och jag va liksom hemma klockan 6.. Det fixade sig som tur va ändå! Vi kollade på Sommaren med Göran, den filmen va verkligen MIN humor, haha! ;) Värd att se!

♥ sick sick sick..

Orkar inte skriva något idag, är fortf sjuk. Skriver kanske i morgon!
Puss & godnatt ♥

♥ myspys

Förut va jag and my babe och köpte chips, dipp, cola och godis! Man behöver mysa lite ibland och bara ta det lungt, eller hur? =) Och speciellt nu när jag är sjuk också, nyser som bara den nu också.. Iaf, vi kollade på skräckis och myste galet, efter det åkte vi bort till Sandra som va hemma över dagen + att Dennis va där med. Snackade lite oså! Jag och babe kom precis hem, ska duscha nu och gå och lägga oss! Godnatt, sov gott ♥


♥ Dålig update..

.. Jag vet!
Detta beror på att jag har kännt mig krasslig dom senaste 2 dagarna och igår efter att jag kom hem från stan så kännde jag riktigt hur ont jag hade i mina leder, hade feber och hostar som bara den =( Usch! Jag vill verkligen inte vara sjukt nu, så idag gick jag till skolan och kämpade mig genom dagen med hosta + feber. Gick bara 12-15 idag, chill. Men i morgon ska vi på någon slags "lära känna varandra" grej i Kinnekulle.. Haha, låter mesigt, men det är ju skit bra! ;) Iaf, vi blir borta hela dagen i morgon, fast jag får se om jag pallar med mina onda leder =( 
Nu ska jag iaf ut till min älskling som väntar på parkeringen, vi ska köpa mys och bara umgås. Skit mysigt


♥ done!

Nu är jag klaaaaaaar! Ohyes om jag är duktig! Jag har rensat garderoben och lagt in "det behövliga" i dom 2 nya garderoberna, Nu är jag glad och nu ska jag ut och shoppa kläder! Hörs sen =) KISSES ♥





♥ Hello babes!

Idag började min dag med skola klockan 08.00, rätt skönt ändå, för vi slutade redan halv 11! :) Alla går ju i skolan nu så jag vet inte rikgtigt vad jag ska göra..? Funderar på att faktiskt rensa min garderob och flytta över alla mina kläder till dom 2 nya garderoberna, låter bra va? ;) Fast jag har svårt med att göra av med kläder, haha rätt töntigt. Men jag tänker såhär "det kanske blir modernt igen" Är jag ensam om att tänka så? Men om jag handlar in nya kläder så blir det inget problem. (Tror jag)! Ska prata med mammsen sen när hon vaknar. ♥


♥ today

Godmorgon! Hur är det? =)
Vaknade för en liten stund sen och har käkat frukost, smsade Elin och vi bestämmde att vi skulle hitta på något! Det är alltid lika mysigt. Sandra Smsade mig också och hon va påväg hit till Lidköping. Ska prata med Elin så kanske vi kan gå och träffa henne en stund! (: Hörs sen ♥

♥ time to sleep

Idag har inte jag gjort ett skit, har suttit hemma hela dagen och degat.. Har inte ens tagit av mig nattlinnet idag, haha usch! Känner mig helt sliten och trött fast det har jag gjort hela dagen så.. Men nu ska jag iaf sova, ha det bäst! :)


Godnatt och sov gott ♥


♥ lista



Jag stör mig lätt på personer
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.. Men det är typ om folk är riktigt överdrivet högljudda och skriker och flabbar när det inte ens är kul? Det va bara ett tex på det. Ni kanske förstår?

Jag blir lätt svartsjuk
Jag är riktigt svartsjuk i bland, fast det är inte bara jag som är det i förhållandet. Det är typ om Rasmus går ut på krogen eller är och festar utan mig då blir jag det ibland! Fast jag har faktiskt ändrat på mig när det gäller det, jag försöker ta det bättre nu ist för att bli sur för ingenting..! Har ni kännt svartsjuka någon gång? Det är sjukt jobbigt, finns det inget som kan "bota" det? Haha..

Jag har svårt att fästa mig vid nytt folk
Och då menar jag verkligen svårt!! Det känns bara obehagligt att folk man blir vän med tror att man är as bra vänner och tror dom vet allt när dom inte ens vet det minsta hemliga. Jag skulle aldrig någonsin kunna berätta något för nån jag inte känner både på utsidan och insidan, aldrig!

Jag har svårt att lita på folk
Men det har jag inte alltid haft, det har kommit mer nu när jag har blivit äldre! Iaf det kan handla om en kompis ELLER en bästa vän, jag har blivit lurad så många gånger och folk snackar sin skit. Jag är trött på det nu. Vad ska man göra om man inte kan prata ut om riktigt privata saker som man hemskt gärna vill säga? Det är skönt att kunna ha någon att lita på, faktiskt.

♥ nrj in the park!

Igår efter skolan drog jag, Elin, Linus och Rasmus till nrj in the park i Göteborg. Vi tog tåget från Lidköping 15.20! Perfekt, vi hann käka innan och nästan åka ut till Angered.. Haha lyckat? Vi tog fel spårvagn.. Det fixade sig till slut ändå, vi hoppade av halvägs till Angered så tog vi en annan spårvagn tillbaka och den gick ända till Liseberg, där allt va! =)
Jag åkte dit för att vi ville se Dead by April. Och det gjorde vi också, dom sjöng - losing you! Åh, love <3 Någon mer än jag som älskar dom och tycker att dom är grymt snygga? =) Dom sjöng aldrig den låten på Metaltown nämnligen så jag fick höra den där.


i love tattoos

♥ iv2a blev det.

Hej godingar! Jag ber verkligen om ursäkt för den dåliga uppdateringen..!

Dom 2 dagarna hittils i skolan har vart kanon bra! Jag fick bra klasskompisar tillskillnad från vad andra fick.. Dom fick typ hårdrockare osv..? Jag känner dom flästa i min klass iaf, skit nöjd! Vet ni vad det bästa är då? Att jag fick gå med Elin, TACK TACK TACK! Nu ska både hon och jag kämpa för skolan så det hoppas jag håller i sig :) Vad tror ni?



♥ imorgon så..

Ska gå och lägga mig nu för i morgon börjar skolan igen.. Jag skulle lätt kunna ha sommarlov 2 år, fan vad härligt Godnatt, sov gott! =) ♥

♥ bort bjuden

Är bjuden på middag idag hemma hos Ida "min syster". Hon gör verkligen världens godaste mat och idag får jag min favorit! Kan det bli bättre? Nix! Hörs sen för jag ska kila när som helst. Puss ♥

♥ morrn morrn

Godmorgon! ♥
Jag har precis vart ute och tatt en cigg, ska snart ner och äta frukost också. Jag ska se om min kamera fungerar sen för jag kunde inte lägga in bilder igår för att min kamera sladd, kamera eller datorn har något allvarligt fel! :O Hm.. Ska iaf försöka, annars kan jag ju försöka med mina andra 2 kameror! =) Puss

♥ godnatt!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, min babe har redan sovit sen klockan 11. Men han ska ju upp och jobba i morgon. Well, det blir väl så att jag kollar vidare på Paris Hilton's My New BFF (säsong 2) riktigt bra! Fast det enda hon är ute efter är ju att få mer pengar ;) Egentligen är ju programer ur töntigt, fast jag älskar sånna så jag är besatt!



 Kolla på paris säsong 2!
Sminka av mig & borsta tänderna
Ta alvedon och lägga mig brevid min fina älskling ♥




Godnatt sötnosar! Sov gott, för det ska jag! 
 

♥ småttingarna, aaaw!

Jag var bara tvungen att visa er bild på dom små krypen =) Jag vill så jätte gärna ha en, men har tyvärr inte tid till det heller.. Fast jag ska tjata på mamma + att Rasmus är på att skaffa en, haha! Jag och en Chihuahua skulle nog passa bättre ihop + att det är min dröm hund.. Eller chihuahua/papillon - perfekt! ♥ Men en bulldog skulle inte sitta fel heller, lite respekt får man ju iaf kanske om man är ute en sen kväll.. Hhaha, i don't know!

Tillbaka till valparna, ser ni? AAAAAAW!

Tog en bild av Sandra, min kamera har damp och vill inte trycka in korten i datorn! AAARGGGGGGGGGGGGH

♥ i love you


♥ here again

Förut gick jag ut och tog en cigg med Stephanie och Erica vid Östbyskolan, skit mysigt! Vi babblade en stund och sen fick vi ta farväl, Stephanie ska flytta till Borås och läsa till frisör.. Buuh :( Men jag hoppas att hon fixar detta (vilket jag tror 100% att hon gör) och blir något i framtiden ♥ Lycka till pinglan!


♥ valpning :)

Godmorgon sötnosar! Sovit gott?
Igår blev det ganska sent hos Sandra med valpningen. Det tog lång tid efter att varje valp hade kommit ut! Men jag åkte hem tidigare för att jag va såpass trött, när jag åkte hade det kommit ut 7 st.. Men det blev 9 OCH alla överlevde! =)

Bilder kommer sen för min kamera har släppet! Går inte att få in bilderna..

♥ godmorgon!

Igår blev det ingen bio, för älsklings kort fungerade inte så jag lämnade tillbaka min biljett!
Just nu sitter jag hemma hos Sandra för jag lovade henne att komma om hennes va på gång. Det är nämligen så att hennes hund ska ha valpar och då skulle jag vara här och hjälpa till. Jag har lovat det från första början! =)

Jag just nu, nyvaken!


♥ bio ikväll!

Ikväll blir det bio med älskling, bassen, Broberg & Linus. Det va tråkigt att Elin inte kunde följa med, men hon hade 39 graders feber.. Stackare, krya på dig! ♥ Iaf, filmen börjar klockan halv 9.. Om en halvtimma alltså, jalla jalla.. haha! ;)

G.I. Joe blir det ikväll!

♥ Ny design

Vad tycker ni?
Hiss eller Diss?

Tack snälla Malin som ger ut gratis designer!


♥ uhale

Idag är det lika dålig dag som alltid annars, vart f*n har sommaren hållit hus?!
Idag blir det kanske bio med älskling och hans kompisar, men vi får se. Det beor på om han kommer i tid från matchen, men det får vi hoppas :) Btw, jag är sjuk än.. Det har jag vart sen jag drog ut visdomstanden och det blir inte ens bättre. Ska be mammsen ringa tandläkaren så dom får kolla vad det är för infektion. ♥

♥ polisen, järnrör, bråk, vänner

Jag uppdaterade inte igår pga att det va värsta draget på min gata igår, polisen va här och en granne va helt störd. Han sprang ut med ett järnrör.. Ja ni läste rätt! Vi hemma hade en trevlig grillkväll hemma hos oss, och killen som bor nästan mitt emot oss gapade och va full + att han va med sin dotter ensam som kanske är 4 år gammal. Hon förstod ju ingenting eftersom att hon är såpass liten, men alla andra förstod ju! Iaf, hon ville måla ute och då gick han in och hämtade en vit burk med färg i så han lät henne måla (han låter alltid henne göra som hon vill). Då va det någon granne som ringde AB-bostäder, så en kille kom och försökte få bort det och skulle ställa upp den "knäppas" cykel för han hade målat den vit med färg också, det va ju bara för att vara snäll så det inte kom mer färg på backen. Då såg han att han rörde cykeln och sprang ner och AB-bostäder killen kuta in i bilen och åkte iväg.. Stackare!! Sen gapade han om det i ungefär en halvtimma eller något. Då va det en annan granne som sa till "knäppisen" att han skulle vara tyst för att han försökte lägga sina barn.. Då blev "knäppisen" galen och sa att han skulle ta fram ett svärd och spöa skiten ur han (med sin dotter i famnen). Men det va ett järn rör som han slog med ungefär 3-4 gånger. DET LÄT PRECIS SOM SKOTTLOSSNING så vi ringde polisen, för han hade hotat grannar och alla möjliga. Alla skrek och det va kalabalik på hela gatan, alla sprang in och till och med andra grannar sprang in hos oss + att vi hade en massa barn hemma hos oss också.. Det kommer ju sitta kvar resten av livet i deras minne. Dom vuxna tyckte till och med att detta va den värsta dagen i hela deras liv, då är det ju mycket man har vart med om. Hela våran familj åkte med hem till min moster och skulle sova där den natten.. Men så blev det inte för min del. Och det berodde på att "M" sa massa elaka och iskalla saker till mig och jag blev jätte ledsen och min moster sprang ikapp mig och skjutsa hem mig. Som tur är har jag mina vänner. Jag skicka ett sms till Elin och sa att hon skulle ringa mig och självklart gjorde hon det. Jag bad henne att komma hem till mig för jag ville berätta allt för henne, det är skönt att prata med henne. För hon förstår mig alltid. Så skönt att ha äkta vänner. Tack för allt igår, du räddade min kväll/natt. Jag älskar dig <3


Fick reda på att "knäppisen" hade slagit sönder köksfönstret och dörrfönstret hemma hos ett par som inte ens hade något med detta att göra, dom bor på vår gata också. Det är helt galet hur folk kan bete sig.. Detta va sjukt.

♥ fixelitrix

Nu ska jag duscha och fixa mig! =) Hörs senare, puss!

♥ äääntligen! <3<3<3<33 typ.

Äntligen är hon avstängd. Så mycket som hon har provocerat och snackar skit om allt och alla. Hon har vart avstängd en gång innan, att hon inte fatta då?! Trög som hon är så fatta hon väl inte, just det! :) Bye, hoppas du aldrig mer kommer få komma tillbaka till blogg.se.


Everybody hates you.

♥ Alvedon & Ipren

Igår åkte jag till sjukhuset vid klockan 22.00. Det täppte igen i halsen på mig och jag fick knappt luft, ont in i tinningen, kinden + halsen.. Det är "tur" att allt kommer nu innan skolan så att jag slipper komma efter och bli sjuk direkt när den börjar! Är j*vligt less på att infektionen kommer helatiden, undra vad det kan vara?! :S Iaf, jag åkte till läkaren nån timma efter att jag tog alvedon & ipren.. Inte så smart om man tänker efter.. Men jag hade fortf 38.2 i feber när jag hade tagit allt. illa. Nu kan jag inte sova på nätterna så idag vaknade jag 05.20... GÖTT VA? Nej!

Detta får jag leva på om dagarna så inte världen ska gå under!


Men jag tar alltid 2 Alvedon + 1 Voltaren. Det hjälper bäst!

♥ livet i en bild


♥ rensa eller städa..?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, jag hatar verkligen när det regnar 24/7. Funderar skarpt på att städa mitt rum, fast jag har ingen lust. Jag måste ju! Skärpning nu Natalie (!!) Rensa garderoben skulle ju inte heller vara så fel, hm.. Ska ta tag i något utav det nu iaf :) Puss sålänge ♥


♥ kinamat med moster + barn.

Idag vaknade jag klockan 08.00.. Kan liksom inte fatta? Jag som brukar sova tills klockan är 1 på dagen minst annars. Hm, något är på tok. Det är iaf bra att jag har vänt på dygnet.
Idag skulle jag träffa min moster och det gjorde jag med! :) Först när vi åkte till stan så såg vi hur svart det va på himmelen + att det börja blixtra.. Sen öste regnet ner när vi va framme i stan, inte kul alls! Så vi åkte omkring lite i stan tills det sluta regna lite smått. Så gick vi och åt jätte god buffé på kina resturangen.

Hade ingen kamera med så jag fick fota med mobilen.. 

Elinor + lilla Tigra


Min älskade lilla kusin Liam(Hehe, vet inte riktigt vad han gör)

Efter maten gick vi och kikade lite på stan och Liam fick denna söta Batman "masken" av sin snälla mor! :)

♥ igår var det drag!

Igår blev det Scotts med Elin och sura Linus :) Jag och Elin hade det jätte kul tillsammans igår, vi träffade även massa folk, har mer bilder på min kamera som min lillasyster lånade idag. Men jag tror inte att dom är så intressanta ändå, haha. Tack för en trevlig kväll iaf ♥



Henrik är grymt snygg förövrigt! grrr..

♥ scotts ikv

Ska göra mig i ordning lite snabbt nu, för jag ska fram till Stadsparken och möta upp Elin och Linus där. Vi ska kolla på Scotts som börjar spela klockan 20.00! Inte för att jag gillar dansbands musik, men det är ju alltid kul att komma ut :) Någon mer som ska dit? Ses där isf.


Ha det bäst! ♥

♥ elin och natalie dag

Idag när jag vaknade gick jag upp direkt och fixade mig. Och när jag höll på så skickade jag sms med Elin under tiden, så jag gick ut med henne en snabbis.. Vi gick bort till Fredriksdalskolan och satt och snacka lite :)

Jag idag (tog ut löshåret och satte upp det i en knut, har huvudvärk.)




♥ ännu en dag förbi.

Förut fixade jag mig och satte i löshåret och fixade nya naglar. helt kanon ;) Sen kom älskling och Robin förbi mig här hemma när jag grejsa med naglarna. Dom satt och kollade på, haha.. Sen körde Rasmus hem honom och nu ska vi duscha och sen krypa ner och sova =) Godnatt, pusss ♥


♥ ciiiao

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska fixa mig lite nu! Vi kanske hörs sen :) Puss

♥ drog ut tanden idag!

Både jag och mamma glömde av att jag skulle till tandläkaren idag klockan 1. Men klockan kvart över sa jag till mamma "skulle inte jag till tandläkaren idag och dra ut en tand?!" - JOO, KOM VI ÅKER DIREKT! SPRIIIIIIIING!! .. Det gjorde inget att jag kom lite försent, tanden är borta och jag har ont nu! Haha but that's life!

Idag är jag busig!


♥ igår såå..

Jag hatar sånt väder!
 

Igår ösregnade & åskade det verkligen här! Det va därför jag inte uppdaterade, för när det åskade så satt jag vid datorn och då stängdes hela internet av? Helt knas, så jag blev arg och satte mig ute på altanen och väntade tills det sluta regna/blixtra/åska..! Och när det väl hade gjort det så kom min syster Emelie hit med lilla Zingo också. 


Åh, visst är han söt?!
 

En galet trött pojkvän kom till mig också..


Sen åkte vi till Vinninga för att spela bilbingo, och jag vann tyvärr inte!! Jäkla skit, 3 nr ifrån 40.000..!!

♥ sussa

Skriver i morgon, är sjukt trött..Filåt.. ♥

♥ ska bara.. ska bara..

Ja som sagt, jag ska bara sminka mig osv. Sen är jag tillbaka igen! :)  ♥

♥ det blev en tid imorgon ist

Hej igen! ♥
Idag skulle jag till tandläkaren egentligen men så blev det inte för det körde ihop sig med tider och jag vet inte vad det va.. Men mamma ringde dit idag så det blev lite stress, men dom ringde hit och jag fick tid i morgon ist! :) Ska nämligen dra ut min visdomstand som har vart infekterad fleeera gånger.. Ni som har följt/läst min blogg mycket vet nog vad jag pratar om. Nu är den frisk och nu ska den äntligen ut! =)


♥ gårdagen

Igår så åkte jag och babe till Vinninga först på dagen eller kan man kalla det dag?! Vaknade ju klockan 4 igår.. Iaf, så åkte vi till honom en snabbis och sen direkt hem till min syster Emelie som bor ute i Vinninga också med sin mamma! Dom har nämligen skaffat sig en liten vovse som är skiit söt! Ska lägga upp en bild på den inom snarast tid, ska be henne ta med sin hund så ska jag fota den med systemkameran, det är grejer det! Haha :)
Efter att vi hade vart där borta så åkte vi in till stan och plockade upp Elin & Linus. Vi hade inget att göra men sen va det någon som fick tanken att vi skulle spela volleyboll.. Behöver inte gå in på detalj och skryta om hur bäst jag va host.. Eller rättare sagt sämst, haha. Jag och Elin var dåligast ever, men hallå vi är tjejer ;) Tack för en underbar kväll hörrni

♥ i'm back

Ursäkta för världens dåligaste uppdatering (!!)
Men eftersom att jag inte har haft tid till och blogga och knappt har vart hemma så blir det lite svårt + att jag inte hade min kabel till kameran så jag kunde inte lägga in bilder, men nu kommer bilder så titta och njut!

Sandra hemma hos mig


Vi va så hungeriga så vi åt utan Rasmus, men han fick värma sen när han kom, haha!

Sandra the driver!


Sandra & Natalie - på väg att köpa sockerdricka till vinet! ♥

Lidköping är lite mysigt ändå, visst?


Lördags pojkarna! Elins Linus och Natalies Rasmus.


♥ kul glass, jammie!

Hemma nu igen förresten! Jag gick och mötte upp Sandra vid hennes mamma så gick vi hem till mig igen för att ta mopeden till Birgers för att köpa glass! :) Så satt vi ute i solen och åt upp glassen, lyssna på musik och prata, mysigt värre. Och nu sitter vi hemma hos mig, vi ska göra tacos sen.. Det blir jag, älskling och Sandra som äter det hemma hos mig sen fast vi ska vänta tills Rasmus slutar och det gör han vid 4. ♥


♥ följ min blogg med bloglovin'

Följ min blogg via bloglovin'
Lättare att hålla koll på alla inlägg, själv så älskar jag det! :)

bloglovin

♥ Drar ut (igen)

Såå, eller jag är inte helt klar.. Jag hinner inte göra mer just nu, för jag ska följa med Sandra ut och gå (igen för mig) Så jag ska byta om fort och sen ta på lite mascara! Hörs sen sötnosar, puss. ♥

♥ ska jag göra en ny design?

Nu är jag hemma från en skön sommar-morgon-promenix! Gud så skönt det är ute, i love it! Jag ska sätta mig och pyssla lite i photoshop, funderar på att göra om min blogg helt och hållet (alltså ny design osv). Synd bara att jag inte är så duktig på att göra header och annat där, men jag ska ge det ett försök! =)

Ge mig gärna förslag på vad jag kan göra ♥

♥ Börja tjäna pengar, redan idag!

Vill du tjäna lite extra pengar i månaden? Klicka här och bli medlem redan idag! Du får 20 kr av mig om du blir medlem genom att klicka på länken eller bilden här nedanför. Jag blev medlem igår och har redan tjänat en liten summa. Ni kan läsa mer på sidan om hur allt fungerar. Lycka till ♥


♥ redan uppe :>

Godmorgon, vilket härligt väder det är redan nu!
Anledningen till att jag är vaken vid denna tiden är att min käre pojkvän alltid ligger och snoozar i ungefär 40 minuter + att larmet ringer var 5e minut också. Så ja det är därför jag är vaken nu och inte kan somna om! Jag är faktiskt ändå rätt pigg, ska ner och äta frukost sen ska jag gå ut och ta en morgonpromenad! :)

 =

Vi hörs sen! ♥

♥ säng dax..

Nu ska jag krypa ner brevid min sovandes pojkvän
som ska upp tidigt i morgon och jobba


 

God natt, sov gott allihopa!


♥ gårdagen!

Jag bloggade ju aldrig igår så jag kan ju slänga upp bilder på vad som hände, nice va? ;)


Jag och Elin drog fråm på stan för att fika/äta frukost, så vi gick till Henry's café. Det är ett skit mysigt ställe som man skulle kunna sitta flera timmar på och bara prata och ha allmänt kul med vännes osv..! 



Sen senare på kvällen skulle jag, Elin, Linus och babe åka och spela volleyboll, men det va så mycket folk som spelade så det känndes bara pinsamt, haha! =) Ja, vi tjejer är fega.. Iaf när det gäller sånt ;) Så jag och Elin satt och kollade på i ungefär en timma men vi hade kul ändå. Killarna ringde dit 3 par killar till så dom fick spela ändå.

♥ grrrr!


Här har vi min nya älskling <3 galet söt, huh?

♥ gissa vad som kom idag? :DDD

IDAG KOM MIN ÄLSKADE MOBIL <3
Idag har jag haft en Natalie hjärta mobil dag, har lärt mig hela mobilen utantill osv! Haha, grymt söt är den och hur enkel som helst att använda. Jag har även gjort en blogg till min vän Sandra henne hittar ni här. Gjorde en header till henne också, en enkel och snabb.. Plus att jag bytte ut vissa saker, men den duger! :) Nu ska jag fota min mobil så ni ska få se min vackra underbara pingla! ;) ♥

♥ längtar tills den kommer <3

Mobilen är hemskickan och ikväll är jag bjuden på tacos hemma hos min extramamma, skit mysigt! :)

♥ hiss och diss



- Gina.
Där köper jag inprincip alla mina kläder för det är billigt, bra och snyggt på samma gång! Kan det bli bättre?!

- Vero Moda.
Ja, Vero Moda får faktiskt också en hissning. Har inte gillat dom kläderna förut men jag gick in dit här om dagen och kollade lite så hade dom fått in så mycket snygga saker där!



- Svensk sommar!
Detta sommarlovet har vart det absolut sämsta någonsin med tanke på vädret, det har liksom regnat dag in och dag ut. Helt j*vla meningslöst och sååå typiskt svensk sommar..!

- H&M..
Visst dom har väl helt okej underkläder, men kläderna då? Come on! Vissa av kläderna där ser ut som något katten har släpat in.. Uh!

♥ Ibland så förstår jag mig inte på människor..



Alltså, låt barn vara barn (!!)

♥ mobil


Sitter och tittar lite på nätet efter en ny telefon till mig som jag ska betala helt själv. Eftersom att alla andra mobilen går sönder osv. Ska gå till Elgiganten och kolla om denna finns där. Hörs sen(:

♥ klar

Sådär, nu är jag klar! :) Ska upp och borsta tänderna nu med sen blir det till att fixa sig, i vanliga fall brukar jag vakna rätt sent så jag har ju ett par timmar på mig att fixa mig.. Haha, plus att ingen vaknar tidigt heller..

Frukost time



-


♥ wow, godmorgon sverige!

Är det bara jag som är vaken eller..? Känns så!
Anledningen till att jag är vaken nu är att min kära pojkvän började jobba idag.. Trisst nog. Sov hos honom inatt och åkte med honom kvart över 6 in till stan, han tände ändå lampan och prata med mig så jag kunde inte sova "sov kvar du älskling" - aah, lätt menar jag ;) haha sötnos! ♥ Det kanske är lika bra och vänja sig lite med tider osv nu innan skolan börjar igen, visst? Nu ska jag ner och äta frukost vid tv:n (inte ens mina småsyskon är vakna) ojoj..




fick denna av min älskling för ett tag sen, har inte visat den ;)  visst är han gullig? ♥


♥ igår/idag (:

Hej! ♥
Igår va jag med Sandra (hon som jag hjälpte att flytta in).. Vi gjorde inte alls för mycket, men det kan vara skönt det med ibland faktiskt! eller jo hon fixade mina naglar! Sov även hemma hos henne och på morgonen kilade vi fram på stan för att shoppa =) Sen kom älsk och hämtade oss, han släppte av Sandra hemma hos henne så åkte vi vidare till Vinninga och sitter här även nu! Vi har mysat med pizza och tv. Och ikväll blir det nog chips och dipp + film.. Om jag känner han rätt ;) haha..


Haha Sandra & Baki ..


JUST NU..

min baby <3


Resultatet för naglarna! :) Hörs ♥


RSS 2.0