♥ god natt.

Ska åka hem till min älskling nu, lite sent jag vet men ändå. Ska sova där i natt och i morgon är det praktik som gäller! Slutar klockan 2. Helt underbart :).
Puss och god natt snyggningar!

♥ hem till den bästa.

Nu ska jag hem till min bästa vän! Vi bor inte alls långt ifrån varandra, kanske en halv minut och det är jätte bra och skönt att ha henne nära mig :). Hon ringde precis när jag satt och tänkte på henne, det va lite mysko! Ne nu måste jag gå.
Vi hörs sen eller i morgon sötisar! Puss ♥'


 
Du och jag förevigt, alltid vi två tillsammans.


♥ jag har..

.. träningsvärk!
Jag har verkligen ont från nacken ner till ryggen och sen vidare ner till vaderna. Jag får skylla mig själv för jag spelade fotboll som jag inte har gjort på gud vet hur länge sen. Jag gick i fotboll i flera år innan och verkligen älskade det! Jag saknar faktiskt tillbaka till fotbollen lite ibland. Men nu skulle jag aldrig någonsin orka springa och träna så mycket som jag gjorde då. Nu är jag ju rökare och det gör ju inte saken bättre + att jag har ansträngnings-astma.

Det har vart en toppen bra dag idag på praktiken, lite slö i morse.. Men det var nog bara för att jag somnade sent och började klockan 7. Det va inga problem med det sen, piggnade till som aldrig förr. ;)

Ska nog gå ut en sväng eller lägga mig i ett bad? Hmm.. Jag får se vad det blir, =)
Puss! ♥



Jag för ett par dagar sen:


♥ en timma rast.

Kom hem för ungefär 35 minuter sen. Jag har slängt i mig 2 mackor precis och ska strax tillbaka till min praktik. Jag tänkte säga vad jag gjorde igår. Och ja, igår så var jag med Sandra och sen kom Rasmus. Vi tre cyklade ner till sandbäcken och tog kort. Rasmus satt bara på en bänk kanon långt bort ifrån oss medans vi var ute i vid vattnet och fotade! Jag fotade Sandra och korten blev super fina och jag känner mig jätte stolt över att det va jag som tog dom =) hihi. Nu ska jag cykla tillbaka så att jag hinner röka med Sandra nummer 2 innan jag börjar.
Puss på er! ♥

En bild på sötnosen Sandra



Detta är en utav bilderna jag tog på henne igår.


♥ hemma hemma hemma

Nu är jag hemma och det har vart en bra och en mindre bra dag idag. Jag tänker inte gå in på några detaljer så strunt samma. Nu är jag hemma i alla fall.. När jag hoppade av bussen gick jag direkt och mötte min vän Sandra!  Vi pratade lite om allt möjligt. Det känndes skönt och det va såpass länge sen vi sågs så det blev exta kul.


Nu om en stund kommer Sandra hem till mig, vi bestämmde det innan vi sa hej då förut. Vi ska sminka oss, och vem vet.. Det kanske blir foto sen ;).


Cya


♥ en elin och natalie dag.

Vilken bra dag det har vart idag känner jag! Jag känner mig stolt över att det har gått bra hela dagen idag i skolan. Och sen har det vart en kanon dag med Elin, min bästa vän. Vi tog en massa kort ute förut på oss, jätte fina =D! Jag tänker lägga ut några bilder här:


En bild på mig som bästis tog.


En bild på Elin (icke omgjord).


Mera bilder kommer sen när jag kommer hem igen,
för nu ska jag ut och spela fotboll med Ida =)

♥ i'm home.

Nu kom jag hem. Och det är så jäkla fint väder ute så jag tror att jag svimmar.. Haha, ne men nästan! Jag ska sätta mig ute i solen ett tag nu och vänta på att Elin slutar skolan. Idag ska jag äntligen vara med den efterlängtade ängeln :) ♥



min allra-bästaste-vän och jag.

♥ back to school.

Just nu sitter jag i skolan. Jag går i skolan måndag och tisdag varje vecka ända fram till sommaren. Det känns jätte skönt att få komma tillbaka lite. För annars tappar man så mycket. Men två dagar i veckan blir det i skolan nu! Jag ska läsa upp svenska, engelska och matte på dom dagarna och då ska jag gå i en liten grupp för att göra det. Jag ska läsa till undersköterska. Det kommer nog funka jätte bra. Hoppas jag.
Nu sitter jag och skriver en praktikdagbok. Det handlar om hur en dag för mig på praktiken kan se ut. Jag måste fortsätta med den nu innan vi slutar. Slutar klockan 13.20 idag =). Puss ♥


Bild lånad av google.

♥ min dag, idag.

På morgonen idag åkte jag med mamma för att handla mat, vi köpte tacos som vi skulle äta idag och massa annat som behövdes hemma. Sen när vi kom hem så hackade jag grönsaker och mamma gjorde i ordning köttfärsen.
Efter vi hade ätit klart så kom Ida förbi och satt där och höll oss sällskap, vi satt där och klippte sönder mjölkpaketet och fråga mig inte varför =P haha. Sen efter gick vi hem till Ida och rökte vattenpipa. Jag har inte gjort det på jätte länge.. Tror inte att jag har gjort det sen förra sommaren. Blev lite starkt i början så det gjorde lite ont i halsen. But shit happens!

Kom hem för en stund sen, har vart och solat med Ida och älsk (något sov verkligen behövdes).. Hehe! Efter att vi hade solat gick vi till Birgers för att köpa glass, det blev kulgalss. Och nu ska vi nog hem till henne igen och röka vattenpipa.

Jag säger god natt nu till er, så god natt

Det får bli en gammal bild på min älskling

Jag älskar dig!


♥ sleep time.

Idag har jag solat med Ida en bra stund. Helt underbart väder har det vart idag fast lite kalla vindar, men det dög =). Sen kom min älskling så gick vi hem till mig och gjorde klyftpotatis och köttbullar. Sen lite senare åkte vi hem till han och han åt grillad lax, snacka om att inte tycka om min mat? ;) haha. Nu ska vi gå upp och lägga oss och se på film eller tv! Puss och god natt ♥


♥ god morgon.

Vilken underbar dag det kommer bli. Det känner jag på mig! Jag satte mig utanför på altanen och kände hur varmt det va redan nu. Så det kommer nog bli toppen väder idag. Igår blev det ingenting mer gjort än att jag och älskling låg och tittade på "Talang 2009" Det var jätte bra. Vi gick inte ut för jag mådde kasst. Jag hade ont i huvudet som jag haft i flera dagar.. Lite tråkigt. Men idag har jag ingen huvudverk (inte än i alla fall)! Hoppas inte att den kommer sen heller. För idag vill jag sola lite och göra något kul! Vi hörs senare.
Puss på er söta läsare ♥

Det blir en underbar känsla när man ser denna bilden.

bild lånad från google.

♥ hemma.

Så! Nu är jag hemma från praktiken, jag slutade klockan 4 idag. Riktigt skönt + att det är hur fint väder som helst ute. Idag ska jag och älskling ut och hitta på något kanske, vi får se hur det blir med den saken! Hehe.. För romantisk kunde han ju inte vara =P!
Nu ska jag ut och lägga mig i bikini på framsidan, åh vad härligt det ska bli. Vi hörs senare! Pussar. ♥


♥ praktik.

Hallå godingar!
Just nu sitter jag hemma. Jag har precis ätit lite sallad! Gott som bara den. Jag ska ta på mig en tjocktröja och cykla iväg till praktiken nu igen. Ni får ha det så bra så länge. Pussar! ♥


♥ fan, det finns inget att göra.

Usch jag har så tråkigt och Elin är också tråkig =( för hon är bara med Linus varje dag känns det som, jag blir fan deprimerad! Vad finns det att göra? Ingenting, jo tack jag vet. Jag får väl gå ut och gå för här inne vill jag inte sitta mer när det är så fint väder ute, och det finns inga roliga vänner just nu heller som man kan hitta på något med. Den enda jag vill vara med just nu är Elin.. Men nehepp. För så kommer det ju inte bli. (Jag menar inget illa Elin) =D men jag saknar dig! 
Vi hörs ikväll eller imorgon. Puss

♥ haha, 36 gånger i varje mening typ?


Denna måste ni bara se! =P


Jag lever ett stilla liv.
Jag har varit raggare en gång i tiden, va.
Jag har haft långt hår, va.
Ner till ryggen, va.

Jag har haft skinnstövlar och
läderbyxor och åkt raggarbil, va.
Jag har levt livet med raggarna, va.


__________________

Haha, mer än så orkar jag inte skriva,
men herrehud vilken underbar människa! =D
helt galet vad många "va" det går in i hans meningar! haha..

♥ rubrik.

Nu är vi alldeles strax framme i Skövde jag och mamma. Vi har suttit och lyssnat på RIX fm för hon gillar inte min musik.. =) haha. Aja. Vi hörs sen efter åt!


♥ ciao.

Nu ska jag och mamma åka till Skövde!
Tar med mig datorn i bilen. ♥

♥ torsdag.

Just nu sitter jag hemma hos min pappa och hans fru Eva. Vi har suttit ute i solen ett tag nu och tagit lite kort. Men jag har inte installerat skivan än så jag kan inte lägga in bildetr.. Någon som vet?!  Fast på min mosters dator kunde jag det för hon hade något hål i datorn där man kunde sätta in minneskortet i. Nog om det! Jag ska strax åka hem för att äta och sen åka till skolan och ha möte.. Jag ska ha möte med min lärare, kurator och syokonsulenten om jag inte minns fel. Nu ska jag inte sitta mer här inne när det är så fint väder ute! =) Puss, vi hörs! ♥


♥ tågresa hemmåt.

Så, nu sitter vi på tåget på väg hem. Det ska bli skönt att få komma hem för jag är jätte trött. Vi hörs sen, pussar!


Me, myself and I.

(Bilder från dagen kommer i nästa inlägg och det blir när jag kommer hem).

♥ vila i frid, farmor. ♥

Igår kväll ringde min pappa mig för att meddela om att farmor var borta. Det va som en stor sten som kom in i magen, en obeskrivlig känsla. Men vi alla vet att detta var bra för dig, istället för att du skulle ligga där och må dåligt. Jag saknar dig något fruktansvärt mycket. Det vet du! Och du visste hur mycket du betyde för mig. Du var alltid så snäll mot mig. Du var en underbar person. Jag hoppas att du kommer trivas där uppe i himmelen och att änglarna tar bra hand om dig.
Vila i frid Soila Hellström, jag älskar dig ♥

i mitt hjärta kommer du alltid att finnas..



♥ god morgon onsdag.

God morgon! Just nu sitter jag och min moster på tåget på väg mot göteborg, tåget gick 08.58. Vi ska ju till Göteborg för att kolla vad det ligger för en liten filur i magen =). Jag tror att det är en tjej men Elinor tror att det är en kille, hehe. Detta ska bli spännande! Vi hörs sen, pussar! ♥



♥ good night.

Hallå sötnosar! Saknat mig? Ah, jag visste väl det! =) Hehe.. Just nu ligger jag i min underbart mjuka säng och ska strax sätta på Andra Avenyn. Missade det förut så det får blir nu istället. Fast först ska jag nog vänta in min älskling som ska komma hem till mig! Mys-pys. Jag säger väl god natt nu då, puss på er underbara! ♥

(Bilder från min super-bästa kamera
kommer in någon annan dag för jag
måste installera en skiva och massa grejer först.)



Det får bli en bild på Audrey Kitching som är sjukt snygg.

♥ hejdå.

Nu ska jag kila iväg till praktiken! =) Vi hörs sen.
Puss och kram ♥

♥ fixa.

Jag ska börja fixa i ordning mig lite nu innan jag börjar.. Eller innan jag börjar? Jag börjar ju om ungefär 2½ timma. Jag har så mycket tid på mig och så lite och göra. Det är ändå rätt soft. Slipper ju allt stress, =) Puss♥

♥ gladast ever.

Ullared igår med bästis och hennes familj va helt klart super kul! Jag hittade massvis och jag blev super nöjd med allt, det blev Elin med. Bilder på vad jag köpte kommer upp någon annan dag. Senare igår åkte jag hem till min pappa och GISSA vad jag fick?! =D Jag fick en systemkamera som jag har velat ha hur länge som helst! Herregud jag är över lycklig!! Den dagen kunde inte bli bättre. Tack så jätte jätte jätte mycket, love you! ♥

Idag har jag praktik. Jag börjar klockan halv 2, något som jag inte vill.. Men det får fungera. Nu ska jag ta mig lite frukost, puss på er! ♥


Nikon D60:


♥ älskling går i sömnen.

Haha Rasmus gick i sömnen nyss.

Lina; "Vad gör du?"
Rasmus; "Letar efter en glasbit"
Han tog henns täcke och skakade på det och sa att han letade efter en glasbit. Kanske inte låter kul, men det va ap-kul! Och efter det så gick han ännu längre bort och det va det roligaste av allt. Han gick och satte sig vid några som jobbar här (om jag inte har fel att dom jobbar här). Och sen satt han där och kände inte ens någon utav dom.

Jag; Rasmus?
Jag; Varför satte du dig här?
(får inget svar så jag tjatade lite och skratta, han bara titta på mig)
Sen när jag gick där ifrån så hade han letat efter sin dator och frågat dom vad han gör där! Haha.. Snacka om tröttast i världen typ =D. Jag fick mig en glad och skrattig morgon i alla fall.
Puss ♥

♥ Talang 2009 Knäckebrödsdansen.



Hahahahahah, kolla in den!

♥ lankonvent.

Nu blir det CS match med Lina!

♥ Lankonvent.

hihi =D svik kul.



Ska snart spela en match med Lina!

♥ lördag + lankonvent.

Idag är det lördag och jag sitter och längtar tills på Måndag! Då jag och min bästa vän + hennes familj åker till Ullared =). Ska köpa en hel del grejer där och speciellt sommar kläder, massor av klänningar m.m. Sen ska jag köpa lite saker till mitt rum med, kanske några fina vaser, ljus, plastblommor och tavlor. Det finns ganska mycket mer "fina" saker där nu än vad det va förr! Så det blir nog riktigt snajsigt.  Längtar ♥


Just nu sitter jag inne här på min blogg och kollar runt lite på andra bloggar också. Ska snart spela CS med, fasiken.. Jag börjar bli duktig på det nu tycker jag. haha! Ne, men i alla fall bättre än vad jag va i början. Jag kan döda mer folk där nu med.. Stolt! För det är inte så ofta tjejer spelar CS heller, så det är extra kul ju. Det är roligast att spela med Elin och Lina. När alla killarna spelar så stendör man ju nästan direkt. Haha. Men dom har ju spelat i 300 år typ med.

Nu ska jag kolla vidare på bloggarna och sen spela ;) Wish me good luck! Vi hörs senare, pussar!

♥ här kommer dom.

Bilderna som togs idag eller "igår":



Det ser riktigt somrigt ut tycker jag allt. Jag älskar sommar. ♥

Har inte sovit en blund än, men va fasiken. Det är ju helg.

♥ lankonvent.

Idag har jag vart hemma hos rasmus, va ute med hans lillasyster och tog lite kort. Korten kommer sen senare.
Just nu sitter jag på lankonvent och ska lana över helgen, haha! =D herregud, vad har jag gett mig in på? Håller på att ladda ner CS nu med så jag kan spela ikväll. Sitter med Amanda, bästis och Lina. Mest bäst! ♥

♥ sallad hjärta mig.

som sagt:


♥ mitt "fina" rum.

Tycker ni kanske att jag ska städa det? =) haha.


♥ en till bra dag.

Sorry att jag inte bloggat under dagen, har haft fullt upp.

Idag efter praktiken mötte jag upp Rasmus, vi tog en buss som gick ett tag efter att jag hade slutat. När vi kom hem till han så gick vi till pizzerian för att äta, det var jag, Rasmus och Robert som gick. Vi satt ute och stekte i den varma solen ett tag efteråt med! Efter det knallade vi hemmåt sen gick vi till grannen och kastade pil. Och gissa vem som vann? Jo för det var jag, i alla fall den första gången. Andra gången vann älskling! =) Annars har vi bara tagit lugnt idag. Jag har haft en super mysig dag idag, absolut. Nu ska vi krypa ner och lägga oss.
Puss och godnatt sötisar ♥


♥ müsli är gott.

Nu har jag rast, eller jag har haft det sen klockan tjugo över 1. Börjar igen klockan tujgo över 2, en timmes rast alltså! Sitter nere i köket (hemma hos mig) och äter müsli med någon slags vanilj yoghurt. Gott som bara den är det! Nu ska jag äta upp det för att sen cykla iväg till praKtiken igen. Puss, vi hörs sen ♥


♥ "Tila Tequila är död".

Bild lånad från google:


Inbrott med totalförstört hem och mordhot över nätet.
Det hela började med att någon i måndags natt postade ett inlägg från realitystjärnans Twitter-konto runt halv tre på natten, där det stod "Tila Tequila är död". Sedan följde nästa skrämmande meddelande:  

- Jag bröt mig just in i hennes hus, dödade henne och hennes hund. Skriver på Twitter för att berätta för er. Hon var redan inloggad. Tila Tequila är död.  

Runt klockan fyra på morgonen skrev sedan Tila själv ett inlägg där hon dementerade uppgifterna och försäkrade sin omgivning att hon var i säkerhet.  

- Det här är Tila. Jag är väldigt ledsen för det förra inlägget om att jag var död. Jag vet inte vem som loggade in på mitt konto och skrev det där. Men någon gjorde faktiskt inbrott i mitt hus. Det har varit en väldigt läskig natt för mig. Klockan är 4:10 nu.  

- Sedan hittade jag min hund i bakluckan på min bil!!!!!!!! Jag har gråtit hela natten. Det här är f****d up. Jag är ledsen och chockad. Jag skakar och gråter fortfarande. Min hund i bakluckan på bilen, huset är förstört, allting är sönderslaget. Jag sover hos en vän inatt.  

Tila meddelade också att hon på grund av rädslan för stalkern inom en snar framtid kommer att flytta.

Herregud, folk? Om man ens kan kalla det folk!
Fyfan vilka j*vla idioter det finns.
(Läste detta på Emmas blogg, jag var bara tvungen att kopiera det).


♥ hjärta på denna dagen.

På väg ut för att inte göra någonting..

Jag och bästis tog lite kort .. =)

 
                                                                                                                                
LOVEYOU

Sen gick vi hem till mig och hämta fika och filt och satte oss i solen!



Innan vi gick hem gungade vi + att ida va med :)




Nu ska jag och älskling sova! Puss och godnatt sötisar ♥


♥ sommar känsla.

Nu ska jag, Elin, Linus och Rasmus gå ut och sätta oss på en filt i solen och fika! Mysigt va? =) Hörs sen! Pussar


♥ jag älskar dig.

Att prioritera en person före allt annat är vansinnigt,
men när man väl hittar den personen så blir det plötsligt så självklart.
Att känslan för dig har varit samma nu som för första gången jag såg dig
är helt otroligt underbart, har aldrig varit med om något liknande.
Varje dag jag ser dig, varje dag du tar min hand ryser jag till
och känner hur jag blir alldeles varm om kinderna.
Jag vill va den perfekta för dig som du faktiskt är för mig,
men jag kommer aldrig att kunna nå upp till din nivå.
Du är allt jag förut drömt om min Rasmus Ajnestål.

♥ snabba ryck.

Ska slänga i mig någiot att äta nu innan jag drar tillbaka till praktiken! Börjar igen klockan tjugo i 1 och slutar ju som sagt klockan 2. Puss & kram. ♥


♥ planering.

Planer inför nästa vecka..

Måndag - Åka till ullared med bästis och hennes familj.

Tisdag - Praktik

Onsdag - Göteborg med moster för att kolla om
det är en tjej/kille som ligger i
magen.

Torsdag - Praktik

Fredag - Praktik + en början på helgen!

Det låter ju som en toppen vecka!
( Börjar skolan veckan efter den veckan som kommer nu. )

♥ nattinatti.

Så, nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på en film! Vi hörs kanske av innan jag börjar min praktik i morgon, jag börjar ju klockan 7 så vi får se. Annars blir det efter när jag slutar =) Imorgon slutar jag klockan 2 och det är gött som fan! Puss och godnatt sötisar ♥‹з

♥ vad händer?

Ojoj vad trött jag börjar bli nu, fast det är ändå ett plus i kanten. För om man heter Natalie Ingemarsson så somnar man inte för än klockan 3 på nätterna annars *suck*. Jag ska ta mig en snabb-dusch nu och borsta tänderna för att sen sova! Vi hörs nog efteråt igen, puss sålänge ♥


Mitt hår :( ge mig det nu, tack!


♥ haha.. kissie?

 


Detta måste vara sjukt länge sedan eller? haha =)

♥ dagens.

DAGENS VILL HA: Min älskling i närheten.
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar, linne & tjocktröja - slappt.
DAGENS FRISYR: En slarvig boll och spännen i luggen.
DAGENS LÅT: Ingen speciell.
DAGENS PLANER: Att umgås med min bästa vän.
DAGENS SAKNAD: Ingen just nu.
DAGENS DUMMASTE: Mensvärk!
DAGENS MISSLYCKANDE: Vet inte.
DAGENS DROG: Sängen och cykloF!
DAGENS KÖP: Loka - päron.
DAGENS GODIS: Inget alls.
DAGENS HUMÖR: PMS. Det förklarar det hela. Haha =)
DAGENS CITAT: "Ta varje dag förgivet, du vet aldrig när det blir den sista".
DAGENS ROLIGASTE: Ingen.



♥ förresten är hon redan kär.



Jag vet
att jag har världens konstigaste blandning av musik, men jag gillar verkligen all musik (nästan i alla fall). Men ni kommer märka så småning om att det kommer vara sån musik som inte går i hop osv. =) Hehe, but that's me.

♥ det kan inte bli värre.

Idag började min sista praktik vecka, började klockan halv 8 i morse plus jag fick min mens då med. Jag hatar det verkligen.. För idag har jag haft världens svinigaste och ondaste mensvärk man typ kan ha. Jag har gått och nästan lipat fast jag ändå har kämpat med ett leende på läpparna på samma gång. Så det slutade med att jag fick gå hem, dom tyckte att jag skulle det. För jag får sånna verkar som går ända upp i ryggraden och ner i fötterna. Nu ligger jag och lider i min säng med ett duntäcke över mig. Ska inte röra mig ur fläcken idag har jag bestämt. Och jag ska gå och lägga mig tidigt idag med för jag börjar klockan 7 i morgon. Herregud hur ska detta gå? Jaja, det får gå som det går. Min lärare kommer imorgon med och besöker mig. Fine! Tur att jag har fått så mycket beröm genom dagarna jag har vart där och jag har trivts där jätte bra, verkligen. Skulle kunna stanna där i evigheter!
Puss & kram. ♥



♥ sova hos älsk.

Nu är jag hemma från en lång promenad. Jag har lånat Mimmi idag och därför blev det en extra länga. Vi gick från Margretelund ända bort till Småbåtshamnen, sen gick vi typ halvägs tillbaka. Vi kom till Wennebergskolan så kom mamma och hämtade upp mig, Mimmi och älsk. Vi åkte till Roma för att köpa en sallad där, dom är äckligt goda där! Nu ska jag packa smink grejer och åka hem till älsk. Vi hörs i morgon, puss och god natt ♥


♥ 13/4 - godmorgon förresten.

Jag vaknade av att det va någon som plingade och sparkade på dörren (?) Sen när jag gick ner så va det ingen där.. Det va faktiskt lite läskigt. Fast sen när jag hörde att mamma va hemma så sa hon att det va barnene som höll på för dom ville komma in. Haha =) Det fick dom inte bara för att mamma har jobbat hela natten och behöver sova. Dom är hemma hos Sara idag! Nu ska jag äta frukost och duscha + fixa mig. Vi hörs sen, pussar!

Åh, snyggning på morgonen ;) vågar inte ens visa ansiktet:


♥ losing you.



Denna låten är bra!
Förrästen.. Är det någon som ska till Metaltown i sommar? Det ska jag =) 
Läs mer här om du vill beställa biljetter; Metaltown.se 

Banden som kommer är dom här: (mer band kommer nog) ..
  • Slipknot
  • Marilyn Manson
  • Disturbed
  • Volbeat 
  • DIR EN GREY 
  • Children of Bodom
  • Opeth
  • girugämesh 
  • Meshuggah
  • Napalm Death
  • Trivium
  • Mustasch
  • Dragonforce
  • Pain
  • All That Remains
  • Municipal Waste
  • Mucc
  • Cult of Luna
  • Evergrey
  • Dead By April
  • August Burns Red
  • Bring Me the Horizon
  • Bullet
  • Pilgrimz
  • All Hell

♥ sanningens ögonblick.

Sitter fortfarande hemma hos bästis fast nu är hennes pojkvän här med. Vi kollade på sanningens ögonblick och gissa om vi va nervösa? Jo för det va vi, killen som va med i programet vann 500.000 kr! Och det hade ju inte suttit fel i min plånbok just nu. Hehe. Jag har fortfarande ont i mitt huvud och jag vill åka hem till min älskling ikväll. Vi är ju lediga i morgon med så man får ju passa på! Ska försöka komma dit på något sätt iallafall. Godnatt vi hörs i morgon ♥


♥ oj herregud.

Nu är jag super mätt vill jag lova. Nu sitter jag här ute på elins framsida och kollar massa bloggar medans hon är inne och sminkar sig, hehe. Jag mår värsta illa idag.. Det är hel konstigt! Så kan det ju bli för alla, men hoppas fan inte att jag blir magsjuk eller något liknande. Men illamåendet kan ju bero på min huvudverk med.  Nu ska vi måla naglarna =) Hörs. ♥

♥ jag lever.

Ursäkta för den dåliga uppdateringen! Men jag har vart ute och njutit utav den underbara solen vi har haft idag. Jag har inte så speciellt mycket att skriva om just nu. Kanske uppdaterar mer ikväll. Just nu sitter jag hemma hos bästis iallafall och vi ska äta nudlar + att vi ska sätta oss ute och mysa till det! =) Vi hörs. Puss på er. ♥


♥ 11/4 - glad påsk.

Hej på er! Jag har precis kommit in från baksidan där jag, bästis, anton, lina anders och hans tjej satt. super mysigt. Solen ligger verkligen på som på sommaren! Är det sommar kanske eller är det bara jag som inbillar mig?! Nu ska jag iallafall duscha och göra mig iordning för att dra bort till tivolit idag igen. Jag älskar att åka karusell, hihi. Vi hörs innan jag åker iväg. Puss

Dagen började såhär:

* Jag och älsk gick upp
* Åt frukost på altan
* Borsta tänder
* Älsk åkte
* Pappa kom med påsk ägg
* Bästis kom
* Alla folk kom och satte sig

- Helt underbart, än sålänge! ♥

♥ mega trött.

Hemma från tivolit och marknaden. Det har vart jätte skoj, jag och bästis åkte virvelvinden 2 gånger. Men vi ska dit ikväll med så vi får se om det blir mer åkande. Det lär ju vara mer ungdommar där då i alla fall. (hoppas). Det var bara typ 2-10 åringar där, men så brukar det alltid vara på dagen. Jag kom hem för en stund sen och jag är verkligen sjukt trött, så jag ska ta mig en liten tupplur nu. Ikväll blir det grillning i småbåtshamnen.  Vi hörs sen, puss. ♥



♥ då drar vi då.

Nu har jag fixat mig med smink och allt. Ska ta en banan innan vi åker också. Vädret är så sjukt härligt idag! me love. Ska sms:a elin nu så vi kan gå någon gång, hehe. Kameran är med så bilder kommer. Puss vi hörs sen

Så ser jag ut idag:


♥ musik.

Jag langar en skön låt: 


♥ 10/4.

God morgon bloggen!
Nu på morgonen har det inte hänt så mycket mer än att jag har gått upp och gjort frukost till mig och Jonas. Vi kollade lite på Bolibompa med, hehe. Snäll måste man ju vara ibland! Och sen gick jag hem till min super-trötta bästis som jag ligger brevid just nu med. Jag ska försöka få henne att vakna till liv så vi kan gå fram på marknaden och tivolit. Igår blev det inget tivoli förresten. Alla sa att det skulle börja igår men så var det verkligen inte. Helt svart var det där och massvis med folk, det va många fler som trodde att det var tivoli igår. Nog tjatat om det, idag blir det av i alla fall. Vi hörs sen, puss sålänge ♥

Det får bli en bild på min bästa vän:


♥ platta håret.

Så, nu har jag duschat, sminkat mig och ätit mat efter promenaden. Ska bara platta mitt hår och fixa till det lite snabbt, sen går jag, rasmus och elin till Tivolit. Linus skulle nog med också men han träffar vi nog där borta. Senare sen ikvääll så ska jag vara barnvat kanske, får se om Rasmus vill följa med mig.
Ha en trevlig kväll ♥

Lånade en bild från google:


♥ nyttigt att röra på sig.

Nu ska jag gå ut och promenera en stund innan bästis är hemma igen. Jag ska gå förbi Rosita och fråga om jag får ta med mig Mimmi ut på promenaden också! Vi hörs sen, ♥

HAHAHAH.. Jag hittade väldigt snygga bilder
som vi har tagit med camen för länge sen.. :


♥ den bästa på jorden, det är du.

Världens vackraste människan, både på utsidan och insidan.


♥ 9/4 - god morgon.

God morgon bloggen!
Inatt sov jag hemma hos min älskling, det va därför det inte blev något mer bloggande igår kväll. Sitter hemma hos älsk nu med, fast han sover. Ska snart hoppa på han så att han vaknar! :) hehe. Min moster ringde mig förut så jag ska nog med henne fram på stan. Sen ikväll börjar tivolit vid Framnäs och dit vill jag. Jag har inte så mycket att skriva om just nu på morgonen, skriver mer senare. Puss så länge ♥


♥ åh, lalalala.

Nu orkar jag inte sitta inne mer och ha tråkigt så jag går ut och går med Mimmi (om jag lyckas väcka henne, hon sten-sover verkligen. Ring på mobilen om det är någonting. Puss ♥

♥ vad finns det att göra?

Just nu ligger jag i min säng. Har vart ute och promenerat med Mimmi (hunden) och träffat bästis! Det kan inte bli bättre. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, finns inte vidare mycket att göra när det regnar ute.. it sucks. Ska nog kolla på tv en stund eller ringa min älskling, får se. Jag har städat mitt rum idag med förresten.
Later


♥ 8/4 - god morgon.

God morgon, sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Idag vaknade jag ungefär vid halv 1 och det känndes hur skönt som helst att få sova ut. Idag händer det nog inte så mycket mer än att jag ska träffa bästis en stund, jag saknar faktiskt henne. Senare sen vet man ju inte vad som händer, men jag bloggar mer på dagen när det händer något. Nu ska jag gå ner och äta sallad.
Later


♥ it's not okay.


♥ sweet dreams.

Just nu ligger jag under mitt varma duntäcke och kollar runt lite på olika bloggar. Och jag vill kunna ha reklam på min blogg, men jag fattar inte hur man får det eller gör? jag har kollat in det lite nu med. Och i morgon förresten så börjar jag min bantning. Eller det är inte vanlig bantining som man svälter sig själv liksom utan det är sån dryck man dricker ca en halv timma innan man ska äta middag. Och man kan ju minska lite på potionerna också, det ska i alla fall jag göra. Sen ska jag också sluta med utemat, godis och chips. Jag ska börja med att gå ut och gå, åka inlines och träna. Jag hoppas att det kommer fungera. Nu har jag gett mig in på det så då ska det fasiken fungera med! Nog pratat om det. Nu ska jag i alla fall sova. Godnatt sötnosar puss puss ♥


♥ liam sötnos.

Efterrätten var jätte god verkligen, tack så mycket! :) Vi va nyss ute och kollade på Liams "Motorcykel" och fylhjulingen, han ser ut som en riktig tuffing på den. hehe. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu mer. Jag ska väl åka hem om en stund.
Later


♥ grillat.

När vi kom hem så grillade vi korv med bröd och hamburgare. Sen gick jag ut och spelade fotboll med Liam en stund. Och strax ska vi äta efterrätt, det blir äppelpaj och vaniljsås. Mums.
Later


♥ 7/4.

God morgon bloggen!
Idag vaknade jag ungefär vid klockan 12. Gick ut och tog en ciggarett så ringde min moster och frågade om jag ville komma hem till henne så det gjorde jag. Och nu sitter jag hemma hos henne, i hennes kök. Hjälpte henne att ladda ner "Picasa" nyss. Vi ska grilla sen ikväll med! Det kommer nog bli jätte mysigt om man tänker på vädret så kommer det bli kanon. Fast först ska vi gå en promenad i det fina vädret. Puss♥
(bilder från går dagen kommer sen när vi är tillbaka.)

Bilder:


♥ nu va det dax.

Nu sitter jag hemma hos Sandra och vi ska gå ner om någon minut för att hennes morfar kommer och hämtar oss. Han ska köra oss till Resecentrum. Sen tar vi tåget som går 15.18. Hoppas att det är lika fint i Göteborg som det är här i Lidköping! Vi ska inte göra något speciellt där borta. Vi ska bara Ta en fika och bara komma bort från stan lite, sen kanske vi äter någonstans också. Men hoppas att ni får en helt underbar dag ♥



Så, nu kommer bilderna:


♥ 6/4.

God morgon sötisar!
Jag har precis vart nere och ätit frukost med älsklingen. Ska hoppa in i duschen snart också! För sen blir det nog Göteborg med Sandra, men bara kanske. Hon ska kolla med sin mamma om hon kan passa hunden och sen ska hon fråga efter pengar med. Men vi får hoppas på det bästa! 

Våran frukost:

Vi hörs senare.

♥ bilder.

blev typ inga bilder:


♥ min diss-dag.

Eller kanske inte diss-dag, men ingen kan. Bästi skulle prata med Linus först och sen skulle Elin från Gbg komma till henne. Och mamma skulle skjutsa Jonas och greja. Fast nu pratar jag med Sandra och vi ska nog grilla i alla fall! Äntligen någon som kan. Ska iväg till affären och köpa saker som behövs och sen cykla hem till henne. Tar nog med mig datorn hem till henne för att kunna lägga in bilder och visa det går med grillandet.
Later ♥


♥ jag vill.

Jag vill grilla idag men det har vart världens tråkigaste väder ute idag. Fast det börjar lätta lite nu och solen börjar komma fram så jag ska ner och fråga mamma om vi kan grilla idag. (Elin kunde inte).
Later


♥ söndag 5/4.

God morgon Söndag!
Jag hade tänkt att skriva lite om min helg nu..

Fredags: då skulle jag och älskling ut och äta middag ensama men så blev det inte. Det blev så att vi gick och åt med Elin och Linus också. Det var trevligt, absolut inget negativt med det. Sen när vi hade ätit så gick vi vidare till Sockerbruket och kollade på den nya lan-lokalen, där älskling och linus skulle lana (nördar). När vi va där borta så smsade jag med Sandra så hon kom dit med inlines och då blev jag sugen på att åka så, jag, Elin och Sandra åkte hem mot mig så jag kunde hämta mina inlines. Sen gick elin hem och jag och sandra va ute och åkte hela kvällen tills klockan 1.

Lördags: då va det Parketten. Jag kom in som VIP, sug på den! Jag behövde inte betala en enda krona. Och det va egentiligen fullt inne på Parketten, men tack Stina för att du fixade in mig. Den kvällen va helt cpig för allt hände och det blev bråk hit och dit. Sen när jag va inne på parketten så ringde bästi mig och var jätte ledsen så jag ringde en taxi så fort jag kunde och åkte hem tidigare. Allt för dig. det vet du! Så jag va hemma hos bästi och tröstade henne. Kom hem vid ca 4 på morgonen. (Fan va dyrt det är med Taxi, 102 kronor!)

Söndag: idag vaknade jag upp av att min älskling låg brevid mig. Helt underbart! Han kom hem till mig i morse, jag la ut en nyckel så att han skulle kunna komma hem till mig. Och nu ska jag nog ringa min bästi och kolla läget och sånt. Jag vill grilla idag. Ska fråga henne om hon vill! :)
Vi hörs. ♥

♥ trevliga stunder i livet.

Idag ska jag och älsklingen ut och äta och det berättade jag ju förut med. Berättar mer ikväll eller efter helgen, får se vilket jag har lust med. hehe. Ha det underbart sålänge. ♥

♥ rast.

Just nu sitter jag hemma och äter mackor för jag har rast och va jätte hungrig. Ska vara tillbaka mellan tio och kvart över 1 till jobbet. Och ja, idag händer det nog inget mer än att jag och Rasmus ska ut och äta (som det va planerat iallafall), men det kan ju bli ändringar, vem vet. Vi ska ut och äta bara för att igår var det 15 månader mellan oss. Grattis på oss i efterskott då! hihi. Vi hörs. ♥


Jag älskar dig!

♥ senare.

Bilden förklarar nog vad vi har gjort idag:

♥ bilder från idag.

Från Påsk-pysslet i eftermiddags:


♥ bilder från gårdagen.

Åkturen med Sandra och Youssef igår kväll:


♥ tjockast.

Nu ska jag, syster och kusin cykla till donken. Typ världens onyttigaste är vi, men jaja! Bilder kommer ikväll som sagt. Puss sålänge ♥

♥ torsdag 2/4.

Jag ska skriva lite om går dagen då.. Ja, efter jobbet igår åkte jag inlines med Sandra och Youssef. Mycket trevligt! Sen åkte jag hem till mig och mysade med min älskling som redan va hemma hos mig. Och idag har jag jobbat fast jag hade så fruktansvärt ont i huvudet i morse så jag ringde till jobbet och sa att jag kommer lite senare och det gick jätte bra. Jag tog Ipren och vilade ut mig lite, och mamma gav mig masage. Tack! Nu ska jag ut i lokalen här på gården och vara med och Påsk pyssla lite. Bilder från igår och idag lägger jag in senare! Ha det bra sålänge. Puss ♥


♥ jobb-dax.

Sådär, jag har hunnit med en hel del denna morgon och har precis kollat klart på Andra Avenyn. Jag ska snart sminka mig lite snabbt och sen cykla iväg till jobbet. Jag är riktigt slö idag faktiskt, men det kommer nog gå finemang.
Vi hörs väl ikväll, puss ♥


♥ GratisMakeUp.se

Bli medlem på;
http://gratismakeup.se/
och tjäna ihop poäng för att få gratis smink!
Bli medlem och få 50 poäng direkt!


♥ onsdag 1/4.

Godmorgon, idag är det 1 April, vilket betyder att jag ska skämta hela dagen! "April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill". Snart jag ska hoppa in i duschen och sen gå ner och äta frukost. Vi skjutsade Rasmus till körskolan vid kvart över 9 så jag är rätt pigg för att ska jobba klockan halv 2 - halv 9! Nu ska jag hoppa in i duschen som sagt. Vi hörs sen eller efter jobbet, puss. ♥

(Det är jätte fint väder ute redan så jag tror att det kommer bli en toppen dag!)

Bild på mig som jag tog i förrgår:

Vad ska alla göra idag? Det kommer nog bli en underbar dag idag!

RSS 2.0