♥ natti natti

Nu ska jag och min älskling gå och lägga oss, puss och god natt sötnosar! =) ♥


♥ från igår i mariestad

Jag lägger upp lite bilder från igår när vi va i Mariestad. Tyvärr tog jag inga bilder på alla raggarbilar, jag tog bara massa bilder när vi satt på en brygga nere vid hamnen och drack öl och pratade. Vi hade en rolig och mysig kväll! :)










(bilderna är lite dåliga eftersom att jag har tagit kort med min gamla kamera).

Det va jag, Rasmus, min syster och hennes tjej.


♥ mors dag



Grattis på mors dag, min favortit.
Du är min förebild och bästa vän,
jag älskar dig mest av allt. Du är bäst!


♥ sola - typisk sommar dag!

Ska lägga mig ute i solen och sola ett tag nu.. Tar kanske med mig datorn ut så ni får bilder från igår. Eller så blir det senare, vi får se!
(Var på crusing i går, därför jag inte bloggade senare)
Hörs sen ♡


♥ kalas

Nu ska jag springa ut till lokalen som är på våran gata. Där ute blir det kalas för mig och Evelina, det är bara släkt som kommer. Eftersom att jag fyller år den 7 juni och hon innan mig så tycker vi att det är onödigt att fira 2 gånger. Det går lika bra så här :)

Denna har jag på mig idag:

Later!

♥ klassfotboll..

Min dag idag började med att jag gick upp klockan halv 9, typ. Gick ner och käka och fixade mig, efter det åkte jag och min älskling till klassfotbollen. Jag kollade på min lillasyster Elin (det är min extramammas dotter). Dom vann stort så jag blev stolt och hon var duktig! =) 

Bilder från klassfotbollen:

Min söta lilla tjej ♥



Det är galet hett ute idag, en toppen dag! ♥


♥ ut med lillplutten!

Nu ska jag sminka mig (har inte haft smink på hela dagen), ska ut med syster Emelie. Kameran är med så kort blir det :) Hörs sen och förlåt mig för en dålig uppdatering..! ♥

En bild på Emelie, visst är hon söt?:

♥ vad kan felet vara?

Jag har solat 2 dagar i rad nu och jag har börjat få flåsor.. Eller inte flåsor precis utan det är typ som små utslag. Är det något fel eller är det farligt?.. Solade 25 minuter både igår och idag. Nu ska jag ta det lugnt med att sola på kanske någon vecka, vill ju inte ha hudcancer! Det kliar som attans också!!



Haha, en liten Natalie med runda glasögon =)

♥ evelina 5 years old 27/5.

Bilder från Evelinas 5 års dag:





















Tiden går så fort min prinsessa, men jag älskar dig bara mer och mer!


♥ youtube klipp.



jag  blir sjukt rädd när jag ser sånt här..!

♥ saknad.

Jag saknar denna bruden även om det har vart upp och ner. Dom närmsta vet vad som har hänt så jag behöver inte gå in på några detaljer. Allt som har hänt har inte bara vart mitt fel, det har även vart ditt. Jag sa elaka saker som sårade dig något otroligt och du sårade mig. Jag bara längtar tills du kommer hem så jag kan få krama om dig så länge det bara går.. Jag önska att allt vore som förut men alla ändras förståss.. Jag saknar dig i alla fall och vill att du ska veta om det. ♥

Du har knappt aldrig svikit mig och du har alltid funnits där.
Tjejen till vänster i mitt

En gång i livet var du det bästa jag hade.
Jag älskar dig vännen.

♥ kisses

Drar och solar direkt efter praktiken, ska tillbaka dit nu.. Och slutat klockan 4!
Efter det blir det barnkalas! min prinsessa fyller hela 5 år gammal.. Kan tänka sig att du har blivit så stooor. Storasyster älskar dig! ♥ (bild på henne kommer sen, har inte tid just nu).


hörs sen!
kisses

♥ skola skola skola ..

Sitter i skolan och väntar på att jag ska sluta.. Är ganska så trött på att vara här idag och längtar efter att jag kommer hem så jag får byta ut mina jeans leggings! :) Storleken jag köpte igår på dom va alldeles för stor.
Det ser bara allmänt dumt ut.
Later!

♥ älsklings mys.

Ligger och väntar in min älskling, ska gå och möta honom vid bussen strax! Sen ska vi ta oss en dusch och sen krypa ner och mysa =) Det kanske blir en film, vi får se.!  För jag mår mycket bättre nu. Mammas vän Johan kom hit och masserade mig för att jag hade så fruktansvärt ont. Mycket snällt!
Nu måster jag kila, god natt sötbollar. ♥

Jag från i lördags när jag åkte ut med syster..

♥ migrän (?) och sol!

Idag har jag shoppat med mammsen och lillasyster, Emelie! Vi fick en del kläder om man säger så och jag hittade en super söt klänning som jag ska ha på skolavslutningen. ♥ Tack mammi för allt.  Sen åkte hon hem och jag, syster, hennes flickvän Julia och Pontus och kollade efter ett par skor till mig. Det blev ett par bruna gladiatorsandaler. Älskar dom skorna, så tummen upp!

Annars idag? Jo jag har har haft ont i huvudet sen i eftermiddags. Tror fan att jag har fått migrän.. Mår hur illa som helst när jag har huvudvärk och ljuset just då kan ju bara gå och dö känns det som. Jag har verkligen otur om man säger så! Det har vart hur fint väder som helst idag, det kanske kan ha vart 25+ (?) Underbart va det i alla fall. Jag har ätit massa glass i dag och det är ett plus när det är varmt! =)

Min säng - My love!

♥ musik.. igen!




♥ tappat..

Jag har tappat bort mitt skolkort, om någon hittar det så kan han/hon skriva till mig här. Det vore verkligen snällt i stället för att ta det.
Det finns så måååånga som tar skolkort om dom hittar ett. Jag kommer tyvärr inte till skolan idag för att jag har tappat bort det, med tanke på att jag bort i Lidköping och ska åka ända till Skövde. Och västtrafik har ju fått så konstiga regler nu.. Dum idé! Varför inte bara ha det som vanlig..? Allt blir så mycket lättare då. Eftersom att det finns många som inte åker buss. För snart ska dom ta bort att man inte ens kan betala på bussarna. Det finns folk som åker buss kanske en gång per år och då måste dom köpa ett kort (om man ens kan köpa det på bussen) om dom ska kunna åka med på bussen.. Sämsta ändringen någonsinn.


♥ saknar min bebis..

Jag är snygg, yes!



Jag saknar min älskling, känns så tomt att sova utan dig :( ♥

♥ puss och godnatt sötisar!

Efter att jag hade badat så fixade jag mig snabbt för att sen gå ut med Elin. Vi gjorde inte alls mycket, vi cyklade fram till stan och efter att vi hade suttit där ett tag så mötte vi upp hennes pojkvän, Linus. Roligare än så hade vi det inte, haha! Det va iskallt ute och nu ska jag borsta tänderna, ta av mig och krypa under det varma och härliga täcket. ♥

God natt sötbollar!

♥ musik.





♥ bada.

Ska ta mig ett varmt bad nu och njuta av det!
Hörs efter det..

♥ en bra dag + bra människor!

Idag har jag vart med min syster och hennes flickvän (Julia) + Gegås! Vi har grillat och haft det riktigt kul. Engångs-grillen fungerade knappt.. Eller jo, det glödde typ i en kolbit. Haha! Och tillslut fick vi nog så Julia och Gekås gick och frågade ett par som hade grillat om vi fick låna deras grill.. Men vi fick den ist. Dom var redan klara, så det tackar vi för! =)

Tack för en underbar dag/kväll gullungar. ♥


Bilder kommer senare!

♥ hey ya!

Igår blev det ingen lyckad kväll.. Jag drack absolut inte mycket överhuvudtaget, jag drack 2 groggar med sprit och någon äcklig dricka + en öl. Sen mådde jag hur illa som helst och tillslut spydde jag (?!) Jag tror att det va någon som la i något i mitt glas eller att jag drack något konstigt när jag smakade av någon annan. Helt sick! Jag kanske är allergisk mot sprit, om man nu kan vara det..? För varje gång jag ska dricka sprit så blir jag illamående eller spyr. Just nu känner jag att jag aldrig mer vill smaka av någon eller dricka. Öl eller cider i fortsättningen säger jag bara (om jag ska dricka någon gång). Mådde så jävla dåligt i morse och har gjort det inprincip hela dagen, illamående och yr.. :( NOG om det.
Later babes

♥ stan med bäst.

Nu har jag sminkat mig och fixat ;) Och vi har äntligen blivit klara.. Skönt! Idag blir det stan med min älskade bästa vän Elin ♥ Kameran är med så det blir väl bilder lite senare. Ikväll ska jag också på födelsedags-fest för Sandra. Grattis i efterskott förresten bruttan!
Nu måste jag kila :) Hörs.

Jag är glad i dag och sugen på fest!

♥ sorry för dålig uppdatering!

Jag har hjälpt en vän med att flytta, möblera, städa och massa mer! Det är därför jag inte har haft tid med att blogga för det har vart fullt upp helatiden. Igår höll vi på från klockan 4 på eftermiddagen till klockan 12 på natten, 4 timmar av massa slit! Det roliga är att vi snart är klara och det känns hur skönt som helst =) Vi är duktiga! Jag sov här i natt så vi har precis ätit frukost, snart blir det väl mer städning.. Det är typ det enda som behövs nu.

Klockan 10 ska min älskling spela första matchen på Ågårdsvallen med skolan, eller dom har samlat i hop ett lag på bygg. Dom ska spela och dricka om jag inte minns fel. Får se om jag hinner dit och kolla på honom när han spelar! =)
Vi hörs sen.. Om jag har tid! Puss ♥

Jag saknar min Elin..!

♥ hemma hos ida.

Hallå godingar!
Har precis slutar praktiken för denna veckan, vi är lediga både torsdag och fredag! Veckan efter där är den sista (fast jag hoppas att jag får komma tillbaka efter sommaren igen..) Kom precis hem till Ida nu med, vi ska fixa lite osv. Det blir nog super kul! Men vi hörs sen, puss! ♥

♥ fyrhjuling med pappi

Vaknade av att jag hade jätte ont i huvudet i morse, så det blev ingen skola för min del.. Tråkigt nog! Fick en alvedon av mamma när jag kom ner och gick upp och la mig igen. Vaknade vid ca 12 sen igen.
Har gjort mig i ordning och allt. Ska gå och äta pizza med min älskling sen med.  Och nyss åkte jag fyrhjuling med min pappa och jag tyckte det va hur kuuul som helst! Haha =D.. Han ska skjutsa mig till Miami där jag ska möta upp min älskling och äta pizza. Vi hörs sen (: ♥

♥ fyrhjuling + båt..

När jag hade lagt mig ner i sängen för att surfa runt lite så ringde min kära pappa mig och ville träffa mig! =) Så jag klev upp ur sängen och åkte med honom. Vi åkte och kollade på en fyrhjuling och en båt som han har bytt till sig mot sin gamla båt. Båda sakerna kommer sitta som en glass på sin topp när sommaren är här! :) ♥

Gammal jag, eller ett gammalt kort rättare sagt..

♥ skumbad!

Direkt när jag gick hem från Ida tog jag mig ett skönt och långt bad..! Jag har lite ont i huvudet men nu är det bättre. Det är så avslappnade med ett varmt skumbad tycker jag. ♥

Nu har jag tagit på mig leggings och en klänning och borstat håret.. Och just nu sitter jag ute på altanen med datorn i knät. Funderar på att gå upp och lägga mig och sätta på en bra film.. Hmm..!  Vi hörs sen pyss.


♥ ska kila igen..

Nu är jag hemma, är lite småtrött..! Fast ändå ska jag springa över till min "storasyster" Ida som bor här på samma gata som mig, (OJ, vad alla bor nära mig, hihi!). Ne men nu ska jag kila, men vi hörs sen! ♥

♥ bloggsms

♥ Vill du tjäna pengar på din blogg genom att använda bloggsms.se?
klicka här!


♥ kungers.



Bra låt, eller hur..? ♥

♥ sitter i skolan..

Just nu sitter jag i skolan och trökar..! Vi har datorkunskap och jag skulle skriva något på datorn men kommer inte riktgt på vad det va, hehe. Glömde bort allt när jag satt och läste lite bloggar, sånt händer! Får ta och fråga vad det va jag skulle göra innan vi slutar (om en timma). Vi hörs sen ♥


♥ fotbolls spelande.

Förut blev det fotbolls spelande för mig och Rasmus! Det va kul. Det enda som va jobbigt med det va att vi hade min lillasysters plastboll som flög åt både höger och vänster ;) Hihi.

Ska hoppa in i duschen nu. Blev aldrig att jag gjorde det förut, jag har inte orkat göra någonting! Inte ens borstat håret..! Jag har gått runt i mjukis kläder heladagen.. Rätt chill dag ändå! Jag har ju haft min pojkvän här hela dagen så jag ska inte klaga! ♥ Nu tickar klockan så jag får lägga på ett kol. Bussen går 21.00 till Vinninga där min söta älskling möter upp mig, han har tränat innebandy. Vi hörs i morgon! Puss & God natt ♥

♥ buzz! the big quiz.

Just nu är jag med min älskling! Vi har precis spelat Buzz, det är ett riktigt roligt spel. Jag har bara spelat !"Ap-buzz" förut eller vad det nu heter, och det va länge sen men lika roligt det med! Vi spelade BUZZ the BIG Quiz. Jag gick från 0 poäng till 3000 och vann första gången och andra gången vann Rasmus, kommer inte ihåg vad han vann med! ;) Nu sitter vi i min säng och jag vill hitta på något nu när det är fint väder.. Får se vad dagen har att bjuda på! Vi hörs sen, puss. ♥


♥ mh.

Där gick gränsen tack för att du förstörde min dag!

♥ vilken härlig morgon!

God morgon sötnosar!
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, det är ju solsken ute ♥ Jag ska strax kliva upp ur sängen och gå ner och ta mig lite frukost och efter det ska jag hoppa in i duschen, sen blir det fix. Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Det kommer jag på sen. Söndag brukar inte vara den roligaste dagen på veckan, då är det ju Fredag och Lördag, självklart!! =) Vi hörs sen ♥

Det finns inget bättre än kärleken från dig!

♥ god natt.

Nu är jag hemma efter en låååång åktur med Emelie! Vi har skattat ungefär hela tiden, jag gillar min syster vi är så lika på något sätt =) Strax ska jag gå upp och lägga mig. Rolig Lördags kväll va? Eh, NEJ! God natt ♥

♥ god mat!

Efter att vi hade vart ute på en lång promenix med massa prat gick vi hem till mig och käka exotisk planka som mamma hade gjort själv, gott som bara den! =) Och nu sitter vi hemma hos Elin, jag ska strax gå hem och åka lite med min syster, haha! Det är faktiskt kul att åka moped! ;) Vi hörs väl sen ♥




♥ bästavän.

Min prinsessa! ♥
 



























I Fucking love you!


♥ Elin & Natalie dag, idag!

Kvällen igår var inte den bästa, det var jag, Rasmus, Robin och Emil. Vi va ju på Kullefestivalen och det va bara en massa jäkla skarabor som ville bråka 24/7. Mamma berättade för mig när jag kom hem att det hade vart knivbråk och massa mer. Det är så onödigt, man vet ju inte vem som är vem om man skulle stöta på någon så jag gick med en stor klump i magen nästan hela tiden. Och när vi kom till skara va det en kille som kollade på Rasmus helavägen han gick och sen *boff* så knuffade han till Rasmus med sin axel, jag menar.. MOGET! Sen senare satte vi oss på en tappa så gick det ner en kille som pratade i sin telefon där vi satt och pratade och skrattade. Och killen som pratade i telefon blev as sur och frågade vad det var med oss, då blev jag fan förbannad! Bara för att han har en dålig dag och lipar behöver han fan inte lägga ut sin aggression på andra! Dra åt helvete med sånna folk, väx upp..!
Tur att vi åkte hem tidigt.

Har precis sminkat mig och bytt om osv. Ska snart träffa min bästavän Elin ♥.. Om jag har saknat henne!! I morse kom min syster och hämtade mig i vinninga, hon har fått en moped, eller hon köpte den igår. Vi var uppe i 80. Inte så dåligt ändå :). Jag körde på tillbaka vägen. Fast jag vågade inte köra så fort för att jag har inte kört moped sen förra året på sommaren! Men vi klarade oss ända hem ändå ;) Hehe!
Just nu sitter jag och lyssnar på Ciara. Hon har sjukt bra röst, helt fantastisk!
Hepp, nu ska jag ta mig till spegeln och göra mig klar.
Puss på er. ♥

♥ min älskling ♥

Rasmus
Du är drömmen som blev verklighet.
Du gjorde mitt hjärta helt, från dag ett.
Jag visste att du var den perfekta..
Jag älskar dig!

♥ färdig med sminket.

Nu har jag sminkat mig medans Rasmus har gjort matte med min mamma ;) Haha. Och strax ska vi åka hem till honom, ikväll blir det kullefestivalen! Det blir nog riktigt trevligt. Jag ska bara platta håret sen är jag helt klar!  Puss på er ♥

Det får bli en bild på snygg-amanda med mina snygga brillor!
du måste komma snart igen..

♥ nu kommer bilderna från igår.

Här kommer några utav bilderna jag tog igår:

















Detta får räcka, men jag blev iaf nöjd med bilderna! =) ♥
Vad tycks?


♥ i'm home bitches!

Hemma igen. Ska fixa bilderna lite och det kan ju ta tid.. Men här får ni en bild på min söta kusin, Liam. ♥ Jag ska också ut efter att jag har gjort i ordning bilderna, eller kanske innan. Hm, bilderna kanske kommer in i kväll eller så lägger jag in dom i morgon för jag är ledig =) Bye!


♥ ska strax åka iväg och fota!

Ska ta tåget som går 17.03 till min gravida moster och fota henns super-söta mage! :) Ska fixa mig nu lite snabbt så ska mamma köra iväg mig till rececentrum. Jag lägger in bilderna på datorn när jag kommer hem så ska ni få se!
Puss så länge godingar. ♥


Jag vill ha tillbak mitt långa hår..!


♥ en bra dag.

Hej där!
Idag har jag vaxat min överläpp. Det gjorde lite smått ont, fast det känndes mer som att det brändes i huden. Men det va absolut inget farligt :). Hon som gjorde det på mig var hur duktig som helst. Och just nu har jag precis rulltat klart ciggaretterna.. Inget jag brukar men! Ska gå ut i köket och hjälpa mamma med tacosen nu för jag är jätte hungrig..! Puss ♥

♥ hemma hos min babe.

Idag i skolan fick jag reda på hur det gick på testerna jag gjorde för ett tag sen, dom jag gjorde i svenska, engelska och matte. Alla va godkända och nu ska jag läsa upp mina betyg från grundskolan. För jag kom in på min linje utan några betyg. Sen när jag har gjort det ska jag börja med gymnasiets grejs! Jag är faktiskt jätte nöjd för om man tänker på allt, hur det har gått osv.


Just nu sitter jag hemma hos min älskling! =) Vi kom precis hem från pizzerian. Det va jag, Isabelle och Rasmus! Och nyss försökte han slänga en spindel på mig fast han är räddare än mig ;) Han blir som en riktig tjej då! Haha.

jag saknar dig..

Vi hörs ♥


♥ sommar, tack!



Ge mig sommar, sol och glass nu!

♥ i skolan.

Hej och ursäkta för den dåliga uppdateringen..! Jag har inte haft så mycket tid till att sitta vid datorn. Men jag ska försöka ändra på det! Just nu sitter jag i skolan och har datorkunskap iaf. Lite kul :) Slutar om fem minuter så det är riktigt härligt. Efter skolan ska jag hem och duscha sen får vi se vad som händer. Vi hörs sen, puss på dej ♥

En bild på mitt snygga öga!:

♥ åka in till stan.

Nu ska jag och Rasmus åka in till stan och kolla lite, jag ska köpa en fondation för min börjar ta slut nu och den täcker inte alls bra. Jag har fått världens största finne på näsan också..! Den ser helt lila ut när jag sminkar mig så det blir inga bilder på mig förän den har försvunnit ;) Nu ska jag göra mig klar så vi kan åka, puss på er ♥

jag i vintras

♥ jävla kiosk !!

Det dåliga vädret börjar försvinna och solen ligger och värmer på husen


Någon börjar visst tidigt..?







Vi gick till affären och skulle köpa ciggaretter till mig men självklart va den jävla kiosken stängd!! Nu ska jag kolla upp en buss och ta den första bästa hem.


♥ wops!

I natt har jag sovit hemma hos Rasmus. Och idag blev det ingen praktik för att jag känner mig krasslig än..! Jag gick upp på morgonen klockan 7 och ringde personalen och meddelade att jag inte kom, sen efter det gick jag upp och sa hej då till min söta älskling ♥. När han hade åkt gick jag och satte mig vid tv:n med Mathilda och vi åt frukost. Efter att vi hade ätit och hon klätt på sig så satte jag upp hennes hår och gjorde en fläta i luggen :).. Tjusigt värre! När det inte va någon kvar hemma så råkade jag somna uppe i tv-rummet och vaknade vid halv eller kvart i 2.. Wops! Sen kom min älskling hem i gen. 
Och gissa vem som har lagat mat till mig i dag..? Jo min kära pojkvän! ;) Det händer absolut inte ofta.. Haha!
Vi hörs, pyss ♥


Mathilda och jag.. När jag va blond!

♥ ha ha ha .. "sminktips" se och lär ;)

Haha! Denna videon gjorde hela min dag, jag satt och skratta så att jag inte fick någon luft och tårarna rann. I videon är det Amir som har Gaybloggen. Kollade in lite på hans blogg och kollade på lite klipp och då hittade jag denna super roliga, haha jag kan inte sluta skratta!!

Kolla denna;

♥ fan, måste det regna?





Det finns inget tråkigare än regn, man blir så sjukt uttråkad.. Fast en sak finns det ju som är mysigt med regn (I BLAND) och det är att man kan sätta på en film och köpa lite gott och mysa med sin pojke. ♥ Åh, det vill jag göra idag..

♥ piroger fick det bli.

Jag stod och kollade in i frysen och försökte välja något enkelt att laga. Men som sagt, jag mår inte bra idag så jag orkade verkligen inte ställa mig och göra nåon mat..! Så det fick bli 2 piroger i stället. Men det är ju gott det med så what ever  ;). 2.5 minuter så är det klart + att jag var vråålhungerig!





Mums! ♥

♥ i think i'm sick..!

Jag har gått hem från praktiken för en stund sen och det berodde på att jag har ont i hela kroppen, det gör ont så fort man snuddar någonting..! Usch, försvinn! Hoppas bara inte att jag blir sjuk nu, men det är väl antagligen det som är på gång..
 
Nu ska jag göra mat, får se vad det blir. Jag vill baka idag med! Fast jag har nog inte orken till det.. Det gör ont i handlederna när jag skriver till och med. Känner mig som 120+.

Vi hörs. ♥

♥ pusstja!

Nu ska jag gå ut och gå med älskling och deras vovve molly =)
Tar kort och lägger upp idag eller i morgon!
Puss på er


Jag i dag:

♥ vila i frid farmor ♥


Jag innan begravningen


Sanna innan begravningen


Jag och Sanna la varsinn rosa ros på kistan


Pappa


Pappa och Eva


♥ FARMOR ♥


Vila i frid farmor



♥ ♥


Du kommer få det bra i himmelen! Jag älskar dig! ♥

♥ bilder kommer.

Igår när jag och Rasmus va ute på en promenad så tog jag lite kort. Dom kommer senare eller en annan dag.. :)

♥ 6/5.

Ursäkta att jag inte skrev någonting igår men jag hade fullt upp med att vara med min älskling =) hihi.. Igår i skolan gjorde jag "matte-test". Det gick inte alls som jag hade tänkt mig. Matte är ett utav alla ämnene jag hatar mest av allt och har svårast för. Jag blir bara förbannad när jag räknar och sen lägger jag bara ner..! Men igår gick det ganska bra (för jag fattade vad jag räknade) allt fick ett glid i sig och det bara gled på. Jag räknade i min matte bok. Jag har matte A light och jag suger..! Well, bättre än förut i alla fall :).

Idag ska har jag inte gjort någonting alls förutom att jag har åkt buss hem från min babe. Jag fick inte gå av vid den busshållsplatsen som jag skulle gått av vid så jag fick gå från Rudenskolan till Resecentrum för att sen ta en buss hem till gettot.. Margretelud! När jag kom hem så hann jag slänga i mig lite frukost. Sen ser vi att våran grannes kaniner har smitit ut, två stycken.. Då va det kanin jakt och jag fick in båda två! :) Duktig. Nu ska jag ta mig en sväng till affären och sen ta mig en dusch! Puss på er ♥

♥ packa & hem till älsk!

Nu har jag duschat, det blev inget badande för mig. Jag har klätt på mig osv. Ska börja packa ner lite saker som jag ska ha med mig till min älskling.. Rasmus mamma skulle in till stan och hämta Isabelle så då kunde jag åka med, så nu ska jag göra mig klar så att jag inte blir sen =). God natt sov gott sötisar. ♥


♥ irriterande ljud..

Störande ljud med munnen?

• Folk som smaskar.
• "Geggar med spottet".
• Öppnar och stänger munnen
så det smaskar till.
• När vissa pratar så låter det *smask* efter varje mening.

Detta är det absolut värta jag vet! Jag hatar ljud som kommer i från munnen, det finns inget mer irriterande och speciellt inte när man är trött.. Låter kanske fånigt men det är tyvärr sant. Vad tycker ni är störande?




♥ borta bra men hemma bäst.

Nu är jag hemma igen, jag vet att ni har saknat mig! ;) Idag har jag vart i skolan och jag håller på att läsa upp mina betyg på IV.. Jag ska läsa svenska, engelska och matte. Och som sagt, jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig och vart jag går och vilken skola det är osv. Jag har en familj som bryr sig, underbara vänner och ett stadigt förhållande! Det är allt som behövs. What ever, nog om det..! :) Jag har i alla fall gjort 2 "prov" idag, ett i svenska och ett i engelska.. Det är ett slags test jag gör så att dom kan se vilken nivå jag ligger på. Men hittils har det fungerat jätte bra och jag har en bra lärare som förklarar sjukt bra. Bättre kan man inte få det! =)

Efter skolan hoppade jag av i vinninga för att vara med min älskling en stund innan han började sin fotbollsträning. Vi satt hemma hos honom och åt piroger och tittade på tv. Träningen började vid halv 6 så Rasmus mamma skjutsade mig till skaravägen när hon skulle skjutsa Rasmus till träningen. Min buss skulle komma 18 över 5 men den kom halv 6 istället. Jag avskyr buss 200..! Nu ska jag lägga mig i ett bad och fräsha till mig lite. Sen åker jag hemm till älskipälsk i gen och ska sova där i natt :)



♥ att man kan vara så trött tidigt..

Blä, vad trött jag börjar känna mig redan nu, det kanske beror på vädret (?) Det är grått på himmelen och det blåser, brr.. Jag funderar på att ta mig ett bad och sen lägga mig i sängen. Det låter helt utmärkt, för jag är svin trött. Pyss

♥ så här ser resultatet ut:

En hel sida om min mamma som också är mitt allt!


Ida, En vän jag har kännt i hela mitt liv. Som en syster för mig.



Min kärlek och min bästa vän!!


En tid som är förbi.. Du va min bästa vän.


Vad tycks? ;)

♥ scrapbooking på g.

Tyvärr så fanns det inte saker till naglarna. Men jag köpte saker till min scrapbooking istället och det fungerar lika bra det. Naglarna får jag ta på Måndag eller något istället. Nu ska jag klistra och greja.! ;)

Detta köpte jag:

Nu var det bara till och börja då! Jag tar kort och visar sen hur det blir.
(Har inte så mycket kort, måste framkalla nya).




♥ till hemcompaniet.

Nu ska jag tralla iväg till hemcompaniet och kolla om dom har öppet..! Och om det är öppet så ska jag kolla om det finns "nagel pyssel" om ni förstår vad jag menar ;) Alltså.. Saker man kan klistra på osv..! Well, Jag får se. Mina naglar nu är så ruskigt äckliga. Korta och lila med en rosa rand på tummen och färgen håller på och flaga bort! Inte vackert någonstans. Hörs snart igen, puss på dig



Usch vad som ser ut..

♥ mysdag med minigolf och käk.

Igår spelade jag och min älskling golf och det visste ni ju redan, eller hur? Men i alla fall.. Det var jätte mysigt och spela bara jag och han. Vi spelade till och med 2 gånger och jag förlorade båda men skit samma! Hehe (jag suger på golf). Andra gången gick bättre för mig fast då fick jag lika mycket som han fick första gången. Sen efter att vi hade spelat så gick vi och köpte oss en glass var. Och efter det gick vi ut och åt! Super mysig dag var det ♥ Love you sunshine!

Vinnaren själv...


... Och den sämsta av dom sämstaste ;) Hehe!

♥ vi hörs i morgon.

Bilderna från förut kommer i morgon när jag kommer hem för idag ska det partas! ;) Och sen sover jag och älsk hemma hos min extramammsi. Nu ska vi fortsätta dricka här =) Hörs i morgon, puss ♥

Min underbara extramamma


♥ nu drar jag, puss!

Nu ska jag åka iväg, men jag skriver mer senare och kameran är med! =)
Puss på er ♥

♥ done.


Lite tuff bild va? ;)

Nu har jag precis sminkat mig och tagit lite kort, har inte fixat håret än men what ever. Ska göra det nu! Sen blir det minigolf, det blir bara jag och älskling tror jag. Elin och Linus lät inte så taggade på det..! Plus att dom skulle hem till Linus och äta. Hon ringer nog mig sen om dom vill. Hoppas i alla fall.. =)

♥ duscha.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att fräsha upp mig lite :) Pyss

♥ idag..

... Blir det minigolf med älsk!

Yes, jag har längtat efter att få spela det ;). Efter att Rasmus har vart på konfirmation så ska jag åka bort till campingen så ska vi spela. Det är jätte roliga banor där så det ska nog bli kul. Idag är det också 16 månader så det är kul att hitta på något då, bara vi. Fast jag vill ändå att det ska vara mer som spelar :P Jag ska fråga Elin och Linus om dom vill följa med. Får se vilket det blir och Elin.. Om du läser min blogg nu så kan du ju ringa upp mig! =) ♥

Här ska vi spela sen!


♥ grillning hemma hos...

... bästis!

Vilken lyckad och mysig kväll det blev igår. Efter att jag hade kommit hem igen så åkte vi till ICA och köpte kött, korv, potatissallad och dricka.. Sen cyklade vi hem till Elin och startade grillen, killarna fick sköta det medans vi satt där bara. Hehe, men det är ju så det ska va tycker jag, det är typiskt en kill-grej. Det va riktigt mysigt tyckte jag. Och om vi skratta! Vi skulle ju spelat kubb igår med men så blev det inte. Det får bli av en annan dag tycker jag! Vi har riktigt kul vi fyra tillsammans och det är tur det.

Här kommer bilderna från allt:

















Tack för igårkväll sötisar, det måste göras om. ♥

♥ träffa pappas halvsyster.

Igår kväll kom min pappa och hämtade mig, jag satt ju hemma hos bästis då men jag fick smita iväg en stund ändå. Och anledningen till att han kom och hämtade mig var för att jag skulle följa med och träffa hans halvsyster. Vi har inte träffats på flera år så det va lite kul att få träffas igen..! :) Det tråkiga va att inte mina kusiner följde med. Men men, vi har hela livet på oss och träffas igen.


Pappa och hans systeryster


Ett kort till på dom


Dom var på Lidköpings camping och hade 2 vänner med sig
 

♥ en kväll jag ser fram emot.

Sitter hemma hos Elin just nu! Vi sitter ute på hennes framsida.. Eller jag sitter här med hennes dator och hon är inne i rummet och försöker få liv i sin pojkvän. Vi ska strax måla naglarna, får se vilken färg det blir! Och senare i kväll så blir det kubb och grilling med dom bästa. Älskling, Linus och Elin! Det är super mysigt att hitta på något så när det är "par" eller vad man ska kalla det. Min bästa vän och våra pojkar! Hoppas att det blir av nu, för detta ser jag fram emot :).
Hörs!

Puss på er!

♥ vad händer ikväll?

Nu ska jag sminka mig för att sen gå bort till Elin (min bästa vän som ni vet). Senare ikväll blir det kanske grilling hemma hos älskling och hans familj eller så blir det att jag går ut idag med.. Jag kan inte bestämma mig! Jobbigt när man vill både och. Jag får prata med älskling sen, det blir bra det! =) Nehepp, för nu måste jag skynda mig. Pyss

♥ kläder.

Detta blev går-dagens köp



_________________________________




Blus - JC 99 kr
Knickersbyxor - Vero Moda 130 kr


♥ lekstugan till evve.

Tog ett par kort på min lillasysters lekstuga som duktiga grabbarna Micke (lillasysters pappa) och Rikard håller på att bygga ihop! Det tar nog inte alls lång tid så att det blir helt klar.
Färgen har dom inte bestämmt än. Men jag tippar på röd!

Här får ni se hur den ser ut just nu:


Evelina har gjort det mysigt och längtar tills det blir klart...


.. Och flytta in saker va inte svårt ;) Hehe!


Min lilla prinsessa. ♥


Nu ska jag gå ner och äta mat, det blir stuvade makaroner och köttbullar!

♥ hemma från vinninga.

Kom hem för en stund sen, ifrån Vinninga. Jag och Rasmus sov hemma hos honom inatt för hans snälla mamma kom och hämtade oss... mitt i natten. Jätte snällt av henne, tack! Hemma hos älsklingen i morse så gick vi upp och jag satte mig och kolla på tv, det va "Nils Karlsson pyssling". Så söta är dom båda två! Men i alla fall, medans jag satt där så stog min älskling och stekte hamburgare till oss. Åh så gott och gud vilken underbar pojkvän jag har! ;) När dom va klara så satt vi och tittade på tv tillsammans. Sen har det inte hänt något mer än idag, mer kommer väl ikväll. Det kanske blir party idag med.. Får se ;)!
Puss

Här ligger jag, i min säng med min dator

♥ valborg.

Ursäka att jag inte skrev någonting igår men jag hade fullt upp verkligen. Kvällen var helt okej igår! Jag, Rasmus och Ida åkte ner till småbåtshamenen, vi träffade en massa folk. Trevlig Valborg blev det ju tillslut i alla fall. Det enda jag stör mig på är när folk ska hålla på och slåss, att dom ens orkar? Det är livsfarligt att vara nere i småbåts när det är massa fulla människor. Jag såg en kille igår som dom slog, och sen efter det så putte dom ner honom i vattet. Så jävla elaka folk det finns! Som tur va, var det någon som hjälpte honom upp igen. Nu orkar jag inte skriva mer för jag mår så jävla dåligt idag så det finns inte. Jag har inte vart så bakis på länge! Mår som en 100 åring + ett helvetes illamående.
Ni ska få se ett par bilder som togs innan vi gick ut igår. Eller det va Ida som fotade mig och Rasmus. Sen tog Rasmus lite kort också!

Här har ni dom:

    
 
   
Tack för att ni gjorde min kväll! ♥

RSS 2.0